- 31,263
- 28,843
- 113
Sağol dost sen deÇok iyisin
Sağol dost sen deÇok iyisin
Ferdı hakkı nolcakSağol dost sen de
Ya ilk kez tarihe şahitlik ettik devam olursa los olur hiç gerek yokGerek yok dost şimdi çekim talebi verdim biraz Verona atacaz. Kalanla ben sen Erhan ve Ahmet devam ederiz rolle ama her birinize bişeyler atacam maksat herkes oynamış olsun
2 tane msj atmış bol sans ve wonn puahhaFerdı hakkı nolcak
Şimdi yeni rollculer kim kazanırsa ferdiye atacakFerdı hakkı nolcak
Hocam rol yapana konu açtır bence gelirse zaten konudan yine devam edilirŞimdi yeni rollculer kim kazanırsa ferdiye atacak
Ona Allahin suyu yokŞimdi yeni rollculer kim kazanırsa ferdiye atacak
TmmHocam rol yapana konu açtır bence gelirse zaten konudan yine devam edilir
Doğru ayip birsey geri atılmaz zatenBu rolling bakiyesini geri isteme huyu da yeni çıktı kardeşim adama sponsor oluyorsunuz başarılı olursa size geri atıyor zaten o parayı gözden çıkarıp millete sponsor olmuşsun neyse
Sen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruzBu rolling bakiyesini geri isteme huyu da yeni çıktı kardeşim adama sponsor oluyorsunuz başarılı olursa size geri atıyor zaten o parayı gözden çıkarıp millete sponsor olmuşsun neyse
Kral rol açsana odulun gelince bide seni görelimDevammmm reisss
Evet ferdı varmı cevabınSen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruz
Paran yoksa sponsor olma dost kimse senden zorla para istemiyor ki paran olduğunda sponsor olursun ferdi kotu birsey dememisSen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruz
La yok kimseden 1 lira fazla zaten hayatta almam en baştan söyledim zaten verdigimi alıp başkasına veriyorum roll için zaten ne bu kibir anlamiyorumEvet ferdı varmı cevabın
Boşver ferdının lafına bakarsan 2 saat önce dısarda kaldım diyordu sımdı atar yapıyor sanaLa yok kimseden 1 lira fazla zaten hayatta almam en baştan söyledim zaten verdigimi alıp başkasına veriyorum roll için zaten ne bu kibir anlamiyorum
Dostum benim bir şikayetim yok roll verdiklerim zaten son kuruşuna kadar lazım olunca veren adamlar konuştuğu kelime farklı yerlere gidiyorParan yoksa sponsor olma dost kimse senden zorla para istemiyor ki paran olduğunda sponsor olursun ferdi kotu birsey dememis