Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 / Kasa 248.65 Hedef 1500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Bu rolling bakiyesini geri isteme huyu da yeni çıktı kardeşim adama sponsor oluyorsunuz başarılı olursa size geri atıyor zaten o parayı gözden çıkarıp millete sponsor olmuşsun neyse

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Bu rolling bakiyesini geri isteme huyu da yeni çıktı kardeşim adama sponsor oluyorsunuz başarılı olursa size geri atıyor zaten o parayı gözden çıkarıp millete sponsor olmuşsun neyse
Sen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,491
23,139
113
Sen sponsor ol isteme o zaman ferdi 1500 lira kasamla 4 kişiye roll verdim arkada para basmiyoruz
Paran yoksa sponsor olma dost kimse senden zorla para istemiyor ki paran olduğunda sponsor olursun ferdi kotu birsey dememis

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,675
22,554
113
La yok kimseden 1 lira fazla zaten hayatta almam en baştan söyledim zaten verdigimi alıp başkasına veriyorum roll için zaten ne bu kibir anlamiyorum
Boşver ferdının lafına bakarsan 2 saat önce dısarda kaldım diyordu sımdı atar yapıyor sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...