- 9,146
- 4,499
- 113
Tbrkler dost
Bende tam liste hazirliyordum dost bilgilendirme için teşekkürlerBilmeyenler için söylüyorum ilk rollingi yaptım bu gece üç adım hepside geldi 8 kişiye 300 er TL gönderdik akşama yine yapacaz şimdilik bu kada herkese teşekkür ederim
Emeğine sağlık gardasim biliyoruz biz seni gönlünde elinde bol sagolasinBilmeyenler için söylüyorum ilk rollingi yaptım bu gece üç adım hepside geldi 8 kişiye 300 er TL gönderdik akşama yine yapacaz şimdilik bu kada herkese teşekkür ederim
Akşama artık valla söz bir Allah bir ⚡Bende tam liste hazirliyordum dost bilgilendirme için teşekkürler
beni almayan fenerbahceyi biraksinBende tam liste hazirliyordum dost bilgilendirme için teşekkürler
Gardasim etme zaten yaralıyiz fener perişan etti bizi bu gardasimi ilk sıraya yazınbeni almayan fenerbahceyi biraksin![]()
Ajandama not alıyorum dost teşekkürlerAkşama artık valla söz bir Allah bir ⚡
bu hafta perisan ederiz bjkGardasim etme zaten yaralıyiz fener perişan etti bizi bu gardasimi ilk sıraya yazın
Bilmeyenler için söylüyorum ilk rollingi yaptım bu gece üç adım hepside geldi 8 kişiye 300 er TL gönde
Bu gardaşımda iyidir dostum takipleşin🙏Gardasim etme zaten yaralıyiz fener perişan etti bizi bu gardasimi ilk sıraya yazın
İnşallah vallahi bitirdiler bizibu hafta perisan ederiz bjk![]()
Ne dedin senn 😄😄acaba kimi şampiyon yapsak bı düşünelim bunu😂😂😂bu hafta perisan ederiz bjk![]()
Gardaşım diyorsa başımla beraber 😊Bu gardaşımda iyidir dostum takipleşin🙏
fenere pazar 10 k gomucezNe dedin senn 😄😄acaba kimi şampiyon yapsak bı düşünelim bunu😂😂😂
Bizden geçti artık vallahi ömrümüzü yedilerNe dedin senn 😄😄acaba kimi şampiyon yapsak bı düşünelim bunu😂😂😂
İnşallah dostum hafta sonu güveniyorum takıma bari bu maçı alsınlarfenere pazar 10 k gomucez
Yapmayın,etmeyinnn🦅 BEŞİKTAŞ dengesiz ne yapacağı belli olmaz.... Dostum BİR BEŞİKTAŞLI olarak biz ne Kadıköyler gördük diyorum susuyorum 😂😂😂fenere pazar 10 k gomucez