http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Freman21 / Bu Sefer Paylaşım Yapayım Totem Olsun

Kupon Miktarı
1300
Kupon Oranı
5.38

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
5,244
113
Sağolun beyler dostlar iyi oldu valla destekleriniz için sağolun

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
5,244
113
Ben rüyqnın etkısındeym kral 520 bin vurdum alotta rüyamda kalktım para aryorum gercek sandım aq ya allaha emanaet
Bende geçen 6 milyon tutturdugumu gördüm megerse aynı gün 6 bin tutturdum oymuş ama yine güme gitti

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
5,244
113
Herkese teşekkür ederim beyler bundan sonra burda paylasacam kuponlarimi totem dedim tuttu valla bir sonraki kuponlarda gorusmek üzere dediğim gibi bir kişiye 500 TL atacam valla akşam görüşmek üzere.

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
Herkese teşekkür ederim beyler bundan sonra burda paylasacam kuponlarimi totem dedim tuttu valla bir sonraki kuponlarda gorusmek üzere dediğim gibi bir kişiye 500 TL atacam valla akşam görüşmek üzere.
Şansın bol olsun cek parayı yat uyu baska sıteye atıp yeme kar kardır

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,988
5,434
113
Kesene bereket düşünmen yeter

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,988
5,434
113
Valla sözüm söz çekim gelsin gündüz akşama doğru atacam o kişiye şimdi yatıyorum herkese iyi uykular selametle .
Öyle bir ihtiyaç var ki dedin ya gerçekten kazanmana sevindim. Geri kumara verme ihtiyacını gör. İyi geceler