Kanser etti beni ama woonn 🤣🤣Wonnnn
Olsun sonu güzel olduKanser etti beni ama woonn 🤣🤣
Ben rüyqnın etkısındeym kral 520 bin vurdum slotta rüyamda kalktım para aryorum gercek sandım aq ya allaha emanaetSansin daim olsun herkesw hayirli sabahkar ben yatmaya gider seytaniniz bol olsun😀
Bende geçen 6 milyon tutturdugumu gördüm megerse aynı gün 6 bin tutturdum oymuş ama yine güme gittiBen rüyqnın etkısındeym kral 520 bin vurdum alotta rüyamda kalktım para aryorum gercek sandım aq ya allaha emanaet
Bide gercek gibi oluyor uyanınca para nerde diyorum 😁Bende geçen 6 milyon tutturdugumu gördüm megerse aynı gün 6 bin tutturdum oymuş ama yine güme gitti
Şansın bol olsun cek parayı yat uyu baska sıteye atıp yeme kar kardırHerkese teşekkür ederim beyler bundan sonra burda paylasacam kuponlarimi totem dedim tuttu valla bir sonraki kuponlarda gorusmek üzere dediğim gibi bir kişiye 500 TL atacam valla akşam görüşmek üzere.
Kesene bereket düşünmen yeterHerkese teşekkür ederim beyler bundan sonra burda paylasacam kuponlarimi totem dedim tuttu valla bir sonraki kuponlarda gorusmek üzere dediğim gibi bir kişiye 500 TL atacam valla akşam görüşmek üzere.
Valla sözüm söz çekim gelsin gündüz akşama doğru atacam o kişiye şimdi yatıyorum herkese iyi uykular selametle .Kesene bereket düşünmen yeter
Öyle bir ihtiyaç var ki dedin ya gerçekten kazanmana sevindim. Geri kumara verme ihtiyacını gör. İyi gecelerValla sözüm söz çekim gelsin gündüz akşama doğru atacam o kişiye şimdi yatıyorum herkese iyi uykular selametle .
Tebrik ederim 🙏Kazancın daim olsun
Bosver gelsede odemez burası1 golden iki gündür yatamıyorum
Kanka buradan,900 k çektimBosver gelsede odemez burası