Eywallah dostGeçen konudan belli zaten bro atacaklarim konudada belirttim zaten sorun yok .
Eywallah dostGeçen konudan belli zaten bro atacaklarim konudada belirttim zaten sorun yok .
Geçen konudan verecekmiş dostKral sen listeyi söyle yavaşta arkadaslara ayip olmasin
Tamam kral onu soyledi bastan zaten diger konuda olup bugün olmayan bugün basindan takip edenler varGeçen konudan verecekmiş dost
Diğer konudskiler kaybetmiş burdakilerinde hakkı vardı arkadaş söyledi zatenTamam kral onu soyledi bastan zaten diger konuda olup bugün olmayan bugün basindan takip edenler var
Aynen ayarlar o sıkıntı yokDiğer konudskiler kaybetmiş burdakilerinde hakkı vardı arkadaş söyledi zaten
Ödeme gelmedi daha yazacam hakkı olanlara broListede biz yokmuymusuz dost dm yanmadi![]()
Tamamdir dost ben emin olamadım da ben senin bir rolünü takip etmiştim de ne zaman ederim hatırlayamadım diye yazdimÖdeme gelmedi daha yazacam hakkı olanlara bro
Dost işine karismak gibi olmasın sen şimdiden bak istersen dünkü konulara vereceklerine yaz şimdiden atsınlar IBAN ona göre gelince atarsinÖdeme gelmedi daha yazacam hakkı olanlara bro
Bence mantıklı dost seni tebrik ediyorumDost işine karismak gibi olmasın sen şimdiden bak istersen dünkü konulara vereceklerine yaz şimdiden atsınlar IBAN ona göre gelince atarsin
Dunki rollde baktım hiç göremedim dün olanı kapsıyordu dostTamamdir dost ben emin olamadım da ben senin bir rolünü takip etmiştim de ne zaman ederim hatırlayamadım diye yazdim
Yazacağım birazdan bro. Hallettim listetiDost işine karismak gibi olmasın sen şimdiden bak istersen dünkü konulara vereceklerine yaz şimdiden atsınlar IBAN ona göre gelince atarsin
Sigara kullanmiyormus dost 😁😁beyler takip ettik eglendik adam zaten odeme bekliyor e gonlunden geceni zaten hakeden kişilere gondericek daha fazla strese sokmayalim adam bi keyif sigarası kahvesi icsin be
Dm kapalı bizede yazarsan haber et 😅😅😅Halledicem sıkıntı yok dostlar
Yaz bro dmden IBAN gönder sana zahmetDm kapalı bizede yazarsan haber et 😅😅😅
Fena başladı alev alıyoralpi nabiyo oyleeee @Frank castle
harbi alev alev başladıYaz bro dmden IBAN gönder sana zahmet
Fena başladı alev alıyor
Bence deviricekler gswyi ama Jimmy Butler kafaya koyarsa işi zor gibi houstonunharbi alev alev başladı