- 4,738
- 3,617
- 113
Çekim verdim bro şimdiNaptın kral devam mi
Çekim verdim bro şimdiNaptın kral devam mi
Gördüm bende babası teselli ediyordu çocuğu 😁Ev sahibinde taraftar bir çocuk agliyordu kamera önü gösterdi 4 yiyice velet iki kati agladi
mutluluk bildirimi bekleniyor hesabiniza para geldi😂😂😂Çekim verdim bro şimdi
Evet o çocukGördüm bende babası teselli ediyordu çocuğu 😁
Köklü kulüp bide aptal aptal geri pas yapıp duruyorSol kanat ama önündeki topa kosmuyo ona ayar oldular inip dovuceklerdi
Dolu mesajlar yaz aaa ne1030 elmasim var 1000 mesaj lazım degilmi oyuzden yapiyorum
Sağol kardeşim sonunda kırdık şanssızlığı.aynen psikolojik baski yaptılar bi yandan aman agam ya hep tekten gidiyodun bu sefer vallaha sevindim senin adina bol kazançlarin olsun
Git konulara bol şans de geç kupon yapanlara takip et1030 elmasim var 1000 mesaj lazım degilmi oyuzden yapiyorum
Hayırlısı devam etme yat artık çekim gelinceSağol kardeşim sonunda kırdık şanssızlığı.
Erken odeselerdi iyiydi yamutluluk bildirimi bekleniyor hesabiniza para geldi😂😂😂
he valla bugun yaptık bugun kırdık bugun zafer bayrağını cektikSağol kardeşim sonunda kırdık şanssızlığı.
hangi site kiErken odeselerdi iyiydi ya
Admin görürse banlarA kısa diye olmazmi oyle
Evet1000 mrsajmi lazim
Kral dedim ya bunlar adana demir spor gibi oldu o.yuzden sıkıntıKöklü kulüp bide aptal aptal geri pas yapıp duruyor
Kral roll acanlarin altina ufak ufak yorum at ban yersin elmaslara yazik olurA kısa diye olmazmi oyle
Erken gelirse ödeme ufak bı tek maç atarız belki nba icin geç gelirse uyuruz.Hayırlısı devam etme yat artık çekim gelince
Atalim ufak biseyErken gelirse ödeme ufak bı tek maç atarız belki nba icin geç gelirse uyuruz.