- 1,951
- 801
- 113
Boşa stres yapıyorsun
Allah'tan geldi ya valla 3u atan 4u atıyor 1000 def gordum bunu gene şaşırtmadilar şükür itler illa heyecan yasatacaklarBozum 5k falan veriyorsa boz bunlardan bı cacık olmaz en azından roll yaparsın 2 attım tekrar 10k olur
Tebrikler dost ama sen Meksika'dan uzak dur bir süre 😆Allah'tan geldi ya valla 3u atan 4u atıyor 1000 def gordum bunu gene şaşırtmadilar şükür itler illa heyecan yasatacaklar
Çok stres girdim gol çok geç geldi moralimiz bozuldu az para degilAllah'tan geldi ya valla 3u atan 4u atıyor 1000 def gordum bunu gene şaşırtmadilar şükür itler illa heyecan yasatacaklar
Valla kg gelmedi ya. Şu oran net ufak oranlara oynanmazaga isyan bayragi cekmeye gittiysen gel golu getirdikf smfnd
Yok tövbe ya namussuz bunlarTebrikler dost ama sen Meksika'dan uzak dur bir süre 😆
aynen santos saşirtti ben santosdan gol bekliyodmValla kg gelmedi ya. Şu oran net ufak oranlara oynanmaz
Fenerlimi😂😂Ev sahibinde taraftar bir çocuk agliyordu kamera önü gösterdi 4 yiyice velet iki kati agladi
Çok geldilerde yuhaladi hep taraftar oyunculara top gelinceaynen santos saşirtti ben santosdan gol bekliyodm
Sol kanat ama önündeki topa kosmuyo ona ayar oldular inip dovuceklerdiÇok geldilerde yuhaladi hep taraftar oyunculara top gelince
aynen psikolojik baski yaptılar bi yandan aman agam ya hep tekten gidiyodun bu sefer vallaha sevindim senin adina bol kazançlarin olsunÇok geldilerde yuhaladi hep taraftar oyunculara top gelince