- 4,745
- 3,626
- 113
Aynen öyle knk sağlık olsunNeyse kanka artik ona yapacak bisey yok saglik olsun diyelim. böyle bonuslar varsa denersin kasan oldu en azindan iyi tafafindan bakmak gerek
Aynen öyle knk sağlık olsunNeyse kanka artik ona yapacak bisey yok saglik olsun diyelim. böyle bonuslar varsa denersin kasan oldu en azindan iyi tafafindan bakmak gerek
Güzel liste yapmışsınEniste
Metings
Jkadal
Dpvdsh
Fterim1905
Ferdikadioglu
İyi liste bence he
Uyumusum 3. Perde TebriklerÇekim verdim iptal vs bişi olursa ara ara bakıyorum ödeme geldiğinde yazarim
Hadi hayırlısıÇekim verdim iptal vs bişi olursa ara ara bakıyorum ödeme geldiğinde yazarim
Sona niye yazdın üstümdeki arkadaştan da memnun değilimEniste
Metings
Jkadal
Dpvdsh
Fterim1905
Ferdikadioglu
İyi liste bence he
Geç ödüyor diye biliyorum orası tebrikler bol şans terimi uyku tutmaz bu geceÇekim verdim iptal vs bişi olursa ara ara bakıyorum ödeme geldiğinde yazarim
Yok restbet 1 saatte öder maxGeç ödüyor diye biliyorum orası tebrikler bol şans terimi uyku tutmaz bu gece
San AntonioKimlik
San antonioKimlik
Noldu o macSan antonio
Sivas otelNoldu o mac
Son per açılmamışlar yetimeNoldu o mac
Ilk ceyregi yener ms 10.5 fark yer dedin ilk ceyrke yenildi ms 8 fark bittiNoldu o mac
Beni yazsinlarda altta üste farketmiyor😃😃😃Sona niye yazdın üstümdeki arkadaştan da memnun değilim
Ilk ceyrek yener ms 11 fark yenilir dedi puahha adam biliyorSivas otel
Beşiktaş gs macı ne olur sormak lazımIlk ceyrek yener ms 11 fark yenilir dedi puahha adam biliyor