- 18,515
- 16,838
- 113
Geçmiş olsun dostum
Son hücumu leş kullandı youngMiaminin 3 bozdu işi işte aq bunların bu Miami’den kazananı görmedim daha
Çevrim bitti 241 gelmedi 40sn 2lik dneiyor young maçı bırakıyorlar böyle bişi yok yaSen cevrimi tamamlayacak sekilde utah üst al dedigimiz gibi ilk ceyrek al sonra toplam üst ayni seneryo olur
Fark 10 olmasına rağmen hiç ugrasmadi adı takım yazık ettiGelmemiş geçmiş olsun. 4.40 19 çıkmamış
2 lıkte saçma sapan cama vurduruyorÇevrim bitti 241 gelmedi 40sn 2lik dneiyor young maçı bırakıyorlar böyle bişi yok ya
Aynen pezo baska zaman 3 luk dener salladi öylesine ama.sen utaha at birşeyler bu kuponun zararı ciksinÇevrim bitti 241 gelmedi 40sn 2lik dneiyor young maçı bırakıyorlar böyle bişi yok ya
Cevrım bıtmıs nıye atsın lâ bişeyler çekim yapsın adam bonus almısAynen pezo baska zaman 3 luk dener salladi öylesine ama.sen utaha at birşeyler bu kuponun zararı ciksin
Kral bilmiyorum benimki sadece bi fikirCevrım bıtmıs nıye atsın lâ bişeyler çekim yapsın adam bonus almıs
Aynen öyle fazlası kumar kaçar artıkCevrım bıtmıs nıye atsın lâ bişeyler çekim yapsın adam bonus almıs
Ağır sovmelik derdi sayı atmak değil kodugum miamisiGelıcekkk ıns
Kumara kaçsa gene ıyı bıtane daha ters gıder hırsla hepsi gıderAynen öyle fazlası kumar kaçar artık
Hepsi gitse yine iyi sabaha o hırsla 5 kişiden borç alır arifeyi görür bayramlasamazKumara kaçsa gene ıyı bıtane daha ters gıder hırsla hepsi gıder
4.35 moladan sonra olan olduAğır sovmelik derdi sayı atmak değil kodugum miamisi
Aynen moladan sonra 2 3 atak boş gectı4.35 moladan sonra olan oldu