- 22,539
- 11,664
- 113
İnşallah dostumİlk kuponda vardınız zaten yatin uyuyun bitti 20k kaldı çevrime onuda vurup çekerim gündize kalır çekim muhtemelen ilk çekim kimlik vs istemez umarım
İnşallah dostumİlk kuponda vardınız zaten yatin uyuyun bitti 20k kaldı çevrime onuda vurup çekerim gündize kalır çekim muhtemelen ilk çekim kimlik vs istemez umarım
Evet maks 250k çektiriyor zaten@Frank castle çevrim bitsin diye 20 daha atıp birakican mi hedef bir rakam mi belirledin dost ?
Öyle görünüyor valla bakalım bayram öncesi şans bizden yana 😃Sakince derken sabaha biter bu aga nerden biliyorsun diye sorma🤣🤣🤣
Ligin en kötü takımı wasBu Indiana sahadan sildi washi
İşteyim 5 saat sonra mesai bitiyor çevrim bitmiş olsun 🤣🤣 iban atıcam 10k hazırla kankaÖyle görünüyor valla bakalım bayram öncesi şans bizden yana 😃
İsterİlk kuponda vardınız zaten yatin uyuyun bitti 20k kaldı çevrime onuda vurup çekerim gündize kalır çekim muhtemelen ilk çekim kimlik vs istemez umarım
Wash keyfine oynuyo zaten toplam 16 maç kazandı 56 kaybetti yıldız yok seneye hazirlik gibi bisey yapiyolarBu Indiana sahadan sildi washi
Yalvarırım ferdinin parayı bana at dostİlk kuponda vardınız zaten yatin uyuyun bitti 20k kaldı çevrime onuda vurup çekerim gündize kalır çekim muhtemelen ilk çekim kimlik vs istemez umarım
Bana atcak hepsini ben dagitcam sizeYalvarırım ferdinin parayı bana at dost
Yanlış değilsem benden istememistiEvet maks 250k çektiriyor zaten
20daha basıp cekicem ilk çekim ama kimlik istiyor diye hatırlıyorum burası