- 12,760
- 6,056
- 113
Bekir irtegündür o itirafçı bekir ali koçta olabilir türkçe oöımpıyatları sponsoru 😁Hakan şükür
Bekir irtegündür o itirafçı bekir ali koçta olabilir türkçe oöımpıyatları sponsoru 😁Hakan şükür
Aynen öyle ben gözümü kapadım bi maca tıkladım gördüğüm ilk 2 oranlı bahsi 2 saattir soyluyorumBu kadar düşünmek kayıpla biter
Ben de gsliyimBekir irtegündür o itirafçı bekir ali koçta olabilir türkçe oöımpıyatları sponsoru 😁
Yaş kacHakan şükür
O kadar roll açtık bir kere bol sanslar dilemedin kral tamam onlar sendikalı bizde harranliyizBol şanslar reis
14Yaş kac
Çevrimi ne ki kanka bunun 11x te oran şartı neBonus aldık ilk yatirima 11x çevrim restbet tsmamlarsak 5 kişiye ulaşırım
Peru kg geldi konuyu açarken
Kaldık 2 maça
Ekli dosyayı görüntüle 755283
Memleket neresı
GöçmenimMemleket neresı
Naptın lâ kodu sesın kesildi kodu alıncaÇevrimi ne ki kanka bunun 11x te oran şartı ne
lan çalıyorum dedim ya şimdi girdim gördüm sil çalarlar demişsin ya kodu girdim bulunamadı dedi meğerse yanlış girmişim oynadım 3 maça şimdi kazanırsak bonus kadar bakiye mi geçecek sadece anabakiyeyeNaptın lâ kodu sesın kesildi kodu alınca
Nerenin göçmeni Bg miGöçmenim
EvetNerenin göçmeni Bg mi
Tutan bakıyeye gecıcek dırek cekılebıkır tutarlan çalıyorum dedim ya şimdi girdim gördüm sil çalarlar demişsin ya kodu girdim bulunamadı dedi meğerse yanlış girmişim oynadım 3 maça şimdi kazanırsak bonus kadar bakiye mi geçecek sadece anabakiyeye
Lan geçen bi bonus aldıydım 3 kat çevrimli mi ne onda sadece bonus bakiyesi geçti hesaba 250 tl kazanç 3k ydı 😁😁Tutan bakıyeye gecıcek dırek cekılebıkır tutar
Suriye mı afganmmıGöçmenim
O ayrı bu ayrıLan geçen bi bonus aldıydım 3 kat çevrimli mi ne onda sadece bonus bakiyesi geçti hesaba 250 tl kazanç 3k ydı 😁😁
EvetSuriye mı afganmmı
Ne iş yapıyorsun