- 5,184
- 3,990
- 113
Teke basicam dost hangisi benim kafamda genel üst Indiana yada memhpis var3 maç zor baba teke vurcan bu işi bitircen
Teke basicam dost hangisi benim kafamda genel üst Indiana yada memhpis var3 maç zor baba teke vurcan bu işi bitircen
Arasından 1i tekli giricem3 maça kombine mı basıcan yoksa arasından 1 maç mı secıceksıb
San antonioTeke basicam dost hangisi benim kafamda genel üst Indiana yada memhpis var
Valla içinden geleni dinle patlat at buraya kıtlenelim 3 defa uyudum 4 defa uyandım aklım bu konudaTeke basicam dost hangisi benim kafamda genel üst Indiana yada memhpis var
Kanka sen sec ama bana mantikli gelen siralama şu şekil güven acisindan 1. Okla 2. Wash 112.5 3. Ortaya üstKnka genel alsam nasıl olur sence
Kafamda direk Indiana üst var takım 112.5 var
Diğerleride böyle sizce hangisi
Ekli dosyayı görüntüle 755381
Valla ındıana benım seçimim Oklahoma bırden alta donebılıyor maçlarıArasından 1i tekli giricem
Kanka sen sec ama bana mantikli gelen siralama şu şekil güven acisindan 1. Okla 2. Wash 112.5 3. Ortaya üst
Valla ındıana benım seçimim Oklahoma bırden alta donebılıyor maçları
Vurup geliyorum birine artık kismette varsa olurSan antonio
10-10-10at dostum tek maça atma 30uVurup geliyorum birine artık kismette varsa olur
Şuan öyle yapicam içinden çıkamayız yoksaValla içinden geleni dinle patlat at buraya kıtlenelim 3 defa uyudum 4 defa uyandım aklım bu konuda
Spursa bastım 1k zaten Hamdi 4.5 1.ç10-10-10at dostum tek maça atma 30u
Atacaksan da san antonio ilk per 6.5 fark10-10-10at dostum tek maça atma 30u
9k daha bas gelSpursa bastım 1k zaten Hamdi 4.5 1.ç
Üst alllArasından 1i tekli giricem
La bastida kurtulamadi yeter be puahhaSan antonio
Isım ne senın9k daha bas gel
1k ne getirir 10 basması lazimdiLa bastida kurtulamadi yeter be puahha
Hakan şükürIsım ne senın