- 1,104
- 447
- 83
Biraz ofansife döndü Osasuna
1.40 güzel oran açmışlar kombine düşünürsem eklerimOran ne bilmiyorum ama Orlando Dallas I yener bence
Yav adama 20 attım 18 kaldı 8 i dağıttım 10 bana kaldı 5 çektim nakit 5 i de duman oldu zaten çokta bi işe yaramadı bi adım 2 orana vursam 75k alacaktık adama 30 atacaktım bana 45 kalıyordu o zaman iş yapardı para işte nasıl düşünemedim o an kafam durdu aptal gibi vurmadık işte nasibimiz kör düğüm olmuşVala devam edersin sandım ama işte mecburen durdun
San antonio ilk çeyrek tokatlicak1.40 güzel oran açmışlar kombine düşünürsem eklerim
Bakalım abi ufaktan bı gelir gibi oldu gelirse süper olucakBarcayı sayalım Barça gelirse 2 tane tekli 2 orana 20 20 basarsın o şekilde olur
Takma kafana vursan belki yatardı. Ha şimdi de elde var sıfır ama en azından az da olsa ufak bir işin görüldü. Adam sevio zaten seni gene yaptırır kardeşimYav adama 20 attım 18 kaldı 8 i dağıttım 10 bana kaldı 5 çektim nakit 5 i de duman oldu zaten çokta bi işe yaramadı bi adım 2 orana vursam 75k alacaktık adama 30 atacaktım bana 45 kalıyordu o zaman iş yapardı para işte nasıl düşünemedim o an kafam durdu aptal gibi vurmadık işte nasibimiz kör düğüm olmuş
Reıs maç verirken yapabılır olabılır de kesın dılle soleme adam 10 k basıcakSan antonio ilk çeyrek tokatlicak
Eyvallah kardeşim terim yüreklendirmek senin işinTakma kafana vursan belki yatardı. Ha şimdi de elde var sıfır ama en azından az da olsa ufak bir işin görüldü. Adam sevio zaten seni gene yaptırır kardeşim
Ne çeksem karlı onu düşünüyoruk ama oluru yok knka bunun sırık sezonu kapadı Fox'ta nasıl olacakkiBi 5k at en azından buna
Pensilvanyadan geldi bilgi kardeşim var bi bildiğimizReıs maç verirken yapabılır olabılır de kesın dılle soleme adam 10 k basıcak
Yav bilgi diyorum tüyo diyorum sen guven bizeNe çeksem karlı onu düşünüyoruk ama oluru yok knka bunun sırık sezonu kapadı Fox'ta nasıl olacakki
Yav kardeşim sen seç macını kımseye bakmaNe çeksem karlı onu düşünüyoruk ama oluru yok knka bunun sırık sezonu kapadı Fox'ta nasıl olacakki
Ya bırak bu ayakları gerçek para basıcak adamYav bilgi diyorum tüyo diyorum sen guven bize
Yok kral bonus bakiyesi bassın gecsinYa bırak bu ayakları gerçek para basıcak adam
18 yasındamsın senYok kral bonus bakiyesi bassın gecsin
Cimere bildirdim kardeşim başkandan aldım tc isim soyismini yarın sabaha alarm kurma kocbasıyla uyandırırlar devlette hizmet sınırsızdırPensilvanyadan geldi bilgi kardeşim var bi bildiğimiz