- 21,270
- 13,874
- 113
PuhahahaYa bırak bu ayakları gerçek para basıcak adam
PuhahahaYa bırak bu ayakları gerçek para basıcak adam
İmkansız ağa ama bakarım nasıl aticakki o kadar eksikle bide clevle oynuyor delik deşik eder clev bunlarıSan antonio ilk çeyrek tokatlicak
1k at bari gönlüm olsun 😂İmkansız ağa ama bakarım nasıl aticakki o kadar eksikle bide clevle oynuyor delik deşik eder clev bunları
Sende dınlıyorsun dedıgını bıde 😀İmkansız ağa ama bakarım nasıl aticakki o kadar eksikle bide clevle oynuyor delik deşik eder clev bunları
GelmezYav bilgi diyorum tüyo diyorum sen guven bize
@Shellac1k at bari gönlüm olsun 😂
Bakayım maç saatinde duruma göre alırımYav bilgi diyorum tüyo diyorum sen guven bize
Gelecek ama görürsün dicek keşke 30kyi basaydim be sen ne büyük adammışsınSende dınlıyorsun dedıgını bıde 😀
Yav kimseyi dinleme kafana göre oynaİmkansız ağa ama bakarım nasıl aticakki o kadar eksikle bide clevle oynuyor delik deşik eder clev bunları
Tamam aticam söz 😃1k at bari gönlüm olsun 😂
Sen adamsinTamam aticam söz 😃
Gelırse ben demıstım para ver gelmezse topukYav kimseyi dinleme kafana göre oyna
Sen kafana göre oynayarak mı kazanıyorsun kardeşimYav kimseyi dinleme kafana göre oyna
1tl istersem şerefsizim konudan kimi seçmek isterse dagitimda ona atar secilirsem atar secilmezsem can sagligi maksat sohbet muhabbetGelırse ben demıstım para ver gelmezse topuk