- 31,263
- 28,843
- 113
Vala öyle enişteEn güzeli bu sekıl terim 15k çeksede ne işe yarıyor kaybediyoruz hemen dediğim şekil şansı varsa ilk kuponu aldığı an 50 çeker muhtemelen
Vala öyle enişteEn güzeli bu sekıl terim 15k çeksede ne işe yarıyor kaybediyoruz hemen dediğim şekil şansı varsa ilk kuponu aldığı an 50 çeker muhtemelen
Kalan 5 kardeşim daha da çıkmazBunu yazdığın gibi korner geldi bir daha yazar mısın kardeşim
O liglere açmaz halısaha maçı gibi korner çıkıyor onlardaLeyton maçına korner açmıyor site 8 kornerde bitti biliyor bunlar bilmese açardı
O gün vurmadım 1 adım daha öyle pişman oldum ki giderde gidecekti nakit lazım diye sabaha 5k çektik yoksa Paraguay alacaktım tertemiz olacaktı her sey cepte nakit olsaydı vururdum bu işlerin anasını gtten kanguru s sinVala öyle enişte
Girdi7 oldu budimiri al ne mal bı hoca bu ya
Cascadede var sadece bu pronette bende görmedim hiç akıllı bunlar championshipde 10macin 9u 12 15 korner arasında çıkıyor keza bu 1.lig 2.ligde oyleO liglere açmaz halısaha maçı gibi korner çıkıyor onlarda
Barcayı sayalım Barça gelirse 2 tane tekli 2 orana 20 20 basarsın o şekilde olurCascadede var sadece bu pronette bende görmedim hiç akıllı bunlar championshipde 10macin 9u 12 15 korner arasında çıkıyor keza bu 1.lig 2.ligde oyle
Vala devam edersin sandım ama işte mecburen durdunO gün vurmadım 1 adım daha öyle pişman oldum ki giderde gidecekti nakit lazım diye sabaha 5k çektik yoksa Paraguay alacaktım tertemiz olacaktı her sey cepte nakit olsaydı vururdum bu işlerin anasını gtten kanguru s sin
Bi 5k at en azından bunaGelen parayı san antonio ilk çeyrek 6 fark atar bas geç