Tek maça 30k atmak en mantıklısı bence deKorkarsa para kazanamaz gelecekse gelecek zaten 30k tekli vurursa 35k banko çekeri 2 tane 10 10 tekli yapar 50k çeker
Nba vurucam abi sağlam bir maç bulmamiz lazımKorkma frank parasızlığa alışığız zaten vur şunu
Aynen o şekil yap 3 saat sonra başlasın parça parça gitmekten iyidirNba vurucam abi sağlam bir maç bulmamiz lazım
Bekara karı boşamak kolay kardeşim ama mantıklı dedinKorkma frank parasızlığa alışığız zaten vur şunu
Oran ne bilmiyorum ama Orlando Dallas I yener benceNba vurucam abi sağlam bir maç bulmamiz lazım
Korner gitmiş gelmez o daha top çevirir barcaYatacak yeriniz yok yemin ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 755327
Indıana washington guzel sayı cıkabılırMemphis keşke bugün olsaydı denverla bakayım maclara ben
Allah aşkına borcunu ödeBekara karı boşamak kolay kardeşim ama mantıklı dedin
Bunu yazdığın gibi korner geldi bir daha yazar mısın kardeşimKorner gitmiş gelmez o daha top çevirir barca
Gelen parayı san antonio ilk çeyrek 6 fark atar bas geçYatacak yeriniz yok yemin ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 755327
HayırAllah aşkına borcunu öde
En güzeli bu sekıl terim 15k çeksede ne işe yarıyor kaybediyoruz hemen dediğim şekil şansı varsa ilk kuponu aldığı an 50 çeker muhtemelenBekara karı boşamak kolay kardeşim ama mantıklı dedin