- 31,263
- 28,843
- 113
Risk almaktan korkma yeter dost. Böyle bonusları cesur oynamak lazım çünkü bonus kaybetse anapara 1.30 basıp cekebilionTekli 2li bulabilirsem öyle devam ederim olmadı
Risk almaktan korkma yeter dost. Böyle bonusları cesur oynamak lazım çünkü bonus kaybetse anapara 1.30 basıp cekebilionTekli 2li bulabilirsem öyle devam ederim olmadı
Ama kombinede 1 maç 1.8 olmalı illa hepsi 1.8 olmalı diye bişey yok. Biri 1.8 oldu mu diğeri 1.3 olsa da olurTekli 2
Kombine 1.80
Yanınada ufak oran böyleymiş ss almıştım
Aziz Yıldırım değil miydi o kardeşimSakın 5k 5k çevirmeye çalışma öyle kumar oynanmaz dost Serdar ortacında dediği gibi korkaklar her gün ölür cesurlar bir kez
Seda sayan da olabilirAziz Yıldırım değil miydi o kardeşim
Yok kardeşim İbrahim tatlı ses yazdı Serdar ortaç söylediAziz Yıldırım değil miydi o kardeşim
Yok yok 10 10 gireriz 😃Sakın 5k 5k çevirmeye çalışma öyle kumar oynanmaz dost Serdar ortacında dediği gibi korkaklar her gün ölür cesurlar bir kez
İyi düşün saglam oyna relaxYok yok 10 10 gireriz 😃
Ana para Barcelona 10.5 korner vardı dk 22 4kornerdi öyle bitti 12 çıkar diyordu inanamıyorum yeminleRisk almaktan korkma yeter dost. Böyle bonusları cesur oynamak lazım çünkü bonus kaybetse anapara 1.30 basıp cekebilion
Ya da 7.5 7.5 şeklinde 4 tekli maça 2 orandan atabilirsin. 2si bile gelse 30k paraYok yok 10 10 gireriz 😃
Barça çok erken buldu skoru kötü oldu korner içinAna para Barcelona 10.5 korner vardı dk 22 4kornerdi öyle bitti 12 çıkar diyordu inanamıyorum yeminle
Helal kardeşim 30k yı 4 kuponda 30k yaptın büyük kumarbazsınYa da 7.5 7.5 şeklinde 4 tekli maça 2 orandan atabilirsin. 2si bile gelse 30k para
Skoru erken bulunca ibneler kornerler kesildiAna para Barcelona 10.5 korner vardı dk 22 4kornerdi öyle bitti 12 çıkar diyordu inanamıyorum yeminle
Oda olur 2 si gelse çevrime yarar en azindanYa da 7.5 7.5 şeklinde 4 tekli maça 2 orandan atabilirsin. 2si bile gelse 30k para
Kardeşim bu işin matematiğin oturup anlatmayacam yarım saat ama en mantıklı yolun bu olduğunu sen de biliosunHelal kardeşim 30k yı 4 kuponda 30k yaptın büyük kumarbazsın