- 4,369
- 2,107
- 113
Sonunda win
Selamlar kardeşimTek maçta minimum 2 oran şartı vaf
Onu bilmiyordum hocamTek maçta minimum 2 oran şartı vaf
Kuralları basit bu sitenin. Kombinede bir maç 1.8 olmalı gerisi 1.3 olsa da olur. Teklide 2 oran@Frank castle kurallara ıyı bak sıkıntı çikarmasınlar
Kombine şartı var 2li gitmem gerek mecbur@Frank castle tek maç mı gıdıceksın bundan sonra plan ne gelirse
Selamlar kardeşim hiç keyfimiz yok geneSelamlar kardeşim
İlk kupon önemliydi sonrası bır sekılde gelırKuralları basit bu sitenin. Kombinede bir maç 1.8 olmalı gerisi 1.3 olsa da olur. Teklide 2 oran
NBA'de limit olmazsa rahat bitiririz gece10 10 10 3 kupona mevzu tamam tabi site limitlendirmesse
Tekli 2 oran a 30k vuracak bu işkence bitecek kardeşimKuralları basit bu sitenin. Kombinede bir maç 1.8 olmalı gerisi 1.3 olsa da olur. Teklide 2 oran
Bol şans gardaşımBonus aldık ilk yatirima 11x çevrim restbet tsmamlarsak 5 kişiye ulaşırım
Peru kg geldi konuyu açarken
Kaldık 2 maça
Ekli dosyayı görüntüle 755283
Aynen. Para olunca bunların haftasonu %50 spor bonusunu aliom. İlk kupon tutunca kasayı 5e bölüp tek maç 2 oran 5 kupon atiom. 1-2 tanesi bile gelse anapara 3-4x olmuş oluyorİlk kupon önemliydi sonrası bır sekılde gelır
Öyle yapacam dost@Frank castle gelirse bence tek maç oyna. Örnek 1.85 e oynarsan 55k eder. Sonrasında 20k çevrim kalır 20k yine tek at cevrim biter. kaybedersen 35 kalır kazanırsan extra 70k üzeri kazanç olur
Abi sesli güldüm hahahahTekli 2 oran a 30k vuracak bu işkence bitecek kardeşim
Tekli 2li bulabilirsem öyle devam ederim olmadıTek maçta minimum 2 oran şartı vaf
Baskette handikap şeklinde yakalarsinÖyle yapacam dost
Aynen öyle. Bölmeye gerek yok biz haftasonu bonusuyla 500e 5k aldık hatirliyorsun 5e böldüm beşi de yattıTekli 2 oran a 30k vuracak bu işkence bitecek kardeşim
Sakın 5k 5k çevirmeye çalışma öyle kumar oynanmaz dost Serdar ortacında dediği gibi korkaklar her gün ölür cesurlar bir kezÖyle yapacam dost
Tekli 2@Frank castle kurallara ıyı bak sıkıntı çikarmasınlar
Zor ama ımkansıs değilTekli 2
Kombine 1.80
Yanınada ufak oran böyleymiş ss almıştım