- 5,176
- 4,606
- 113
Yuzumuze gelmesin dostulan sen hiç bos ddurmuyosun attıralım dost
Yuzumuze gelmesin dostulan sen hiç bos ddurmuyosun attıralım dost
Napayim şimdi zorumami gitsin bu msjin 😂😂 neyse kardeşim senin kafa farklı.iyi forumlarBen yazılanları okumayı daha çok seviyorum şuan oldugu gibi
İlk yarı 1.5 arıo şuan bence 😂sagol dostta bıze elle tutulur seyler lazım iskorpit yaramazdır ondan etıket banı attı shellac
Dost sende aktif uye yazmiyor.Eskilerden moderotor slayer vardı hatırlayan oldlar çıkar mı
Evet dost sen aktif misinDost sende aktif uye yazmiyor.
Pasif misin
gelırse krem nıyetıne yedırtırız dost tovbe Allahım sonra neden evde seytin yokYuzumuze gelmesin dost
Aktifim dostEvet dost sen aktif misin
Aklıma biri gelio neyse 😂Evet dost sen aktif misin
Aliance slayer ..Eskilerden moderotor slayer vardı hatırlayan oldlar çıkar mı
Ne alakası var zorluk bişi ima etmedim sadece ne kadar yazı yazdığıma takıldığın için verdim bu cvbı muhabbetiniz güzel gırgırına yazmıştım zaten kralNapayim şimdi zorumami gitsin bu msjin 😂😂 neyse kardeşim senin kafa farklı.iyi forumlar
dost bir gün mod olursan yaktım seni cok fena ifşalarlaEskilerden bişey buldum @Shellac bu hitabı sana yakıştıramadım buda nedir böyle 😁
Ekli dosyayı görüntüle 137877
Ben zaten burda 3 ay mod luk yaptım dost slayer bendim 😁dost bir gün mod olursan yaktım seni cok fena ifşalarla
Neden 3 ay DostBen zaten burda 3 ay mod luk yaptım dost slayer bendim 😁
Başkan kovdu dostNeden 3 ay Dost
Ben zaten burda 3 ay mod luk yaptım dost slayer bendim 😁
Acık Vermıssındır Dost 1 ay affedilirde 3 ay acıkda nebileyim Cok bıle dayanmıs BaskanBaşkan kovdu dost
yalancıya masa tenisi raketi sey yapsınlar mı dostBen zaten burda 3 ay mod luk yaptım dost slayer bendim 😁