forumda degıl telden yaparız dost bızde care tukenmezForumda para alısverişi Yasak Dost![]()
forumda degıl telden yaparız dost bızde care tukenmezForumda para alısverişi Yasak Dost![]()
Tamam dost Sen oyle Diyorsan yorumu siliyorum sorrySeytin diye bişey yoktur dost
Yapıyorsun bu sporu EnişTeforumda degıl telden yaparız dost bızde care tukenmez
Onlar bu konuya dahil olurmuki 🤔🤨
Etkılesımim oldugum adamların birtaneside Yazmamıs bizleri 11 ee Bravo Valla
Dostum illaki cekis vb seyler mi olsun. Turbe gibi herkes parami atsin veyahut dagitim mi yapsin. Etkiselimde oldugu uyeleri yazsin demis. Farkli bir konu kafa dagilir en azindan. Evde zeytin olmamasina ayrica Uzuldum. Nie zeytin yok bro maddi acidan yoksa tercih meselesi mi ? Hem evde neden zeytin olsun. Ben daha zeytin yedigimi hatirlamam.
Abi butun yiyecekleri saydin zaten 😁😁😁😁 bi ara sadece bayat ekmegi tavada kizartip yemistim 2 gun. Ama efsane oluyordu. 😁Zeytin severim la ben 😂😂 zeytinsiz olmaz bu hayat.zeytin peynir 🍅 salatalık biber yumurta ekmek çay bunlar olsun hiç gık demem ben
😂Vay be beni ilk 11 e almamissiniz. Bari yedeklere alaydiniz 🤒
ssen kimsin
[/QUOTE
Sen yetkili bi abiye benziosunDostum illaki cekis vb seyler mi olsun. Turbe gibi herkes parami atsin veyahut dagitim mi yapsin. Etkiselimde oldugu uyeleri yazsin demis. Farkli bir konu kafa dagilir en azindan. Evde zeytin olmamasina ayrica Uzuldum. Nie zeytin yok bro maddi acidan yoksa tercih meselesi mi ? Hem evde neden zeytin olsun. Ben daha zeytin yedigimi hatirlamam.
Oten sadece payfix degil dost.Ne kadar sevenimiz varmış Bi payfiximiz ötmedi
Canım çekti lan 😂Abi butun yiyecekleri saydin zaten 😁😁😁😁 bi ara sadece bayat ekmegi tavada kizartip yemistim 2 gun. Ama efsane oluyordu. 😁
sagol dostta bıze elle tutulur seyler lazım iskorpit yaramazdır ondan etıket banı attı shellac11 im alt alta yazamıyorum önümden yada arkadamda olanı sevmem yanımda olanı yanımda taşır yan yana yazarım modlarımı almıyorum kadroya yalakalık olur@Shellac @Daimon @Başkan sizin yer ayrı
@erhanbey22 @İskorpit umut etiket olmadı dost@Recebb @bayramyay1 @mountblade
11 i çıkarmasakta o etkiyi verir kadro 🖐
Ben yazılanları okumayı daha çok seviyorum şuan oldugu gibiSizin evde olmayabilir bizde var kardeş çok şükür.biz zeytin parası ile kumar oynamıyoruz.begenmediysek katılmazsin olur biter.kres dediğin konu içerisinde kiler genelde 30 yaş ustu.sende maşallah 3 yıllık uyesin ama daha msj sayın 150yi bulmamış forumla baya alakalı oldugun net 😂😂
ulan sen hiç bos ddurmuyosun attıralım dost
Kanka sen askerdeydin çok aktif değilsin yoksa unutun yerine seni yazcaktim 😂😂Vay be beni ilk 11 e almamissiniz. Bari yedeklere alaydiniz 🤒