- 375
- 165
- 43
Onu biliyorum sonrası nasıl ödemeyi alabiliriz diye sordumİlk 1.000 mesaj olman lazım
Onu biliyorum sonrası nasıl ödemeyi alabiliriz diye sordumİlk 1.000 mesaj olman lazım
yani diyolarki amazon nehrini geçeceksin boydan boya can simidiyleOnu biliyorum sonrası nasıl ödemeyi alabiliriz diye sordum
Mecbur değilsin reis zorla veya zorlamayla vermiyorlar bunuyani diyolarki amazon nehrini geçeceksin boydan boya can simidiyle
dooruMecbur değilsin reis zorla veya zorlamayla vermiyorlar bunu
1000 mesaj olması gerekmiyor mu1250 elmas var 500 mesaj olacak her kafadan bir şey çıkıyor ne kadara bozacağım kripto harıcı bozamazmıyım
500 TL kriptoyla trx hesabı Atacan admine1250 elmas var 500 mesaj olacak her kafadan bir şey çıkıyor ne kadara bozacağım kripto harıcı bozamazmıyım
Bende tam bilmiyorum ki kripto da üyelikler eski telde kaldı1000 mesaj olması gerekmiyor mu
Flood?rellax floodun aq muşsun her seyfaya mesaj yazmışsın siler adminler haberin olsun
İlk bozumda 1000 mesaj sonrakilerde 5000 mesaj şartı varBende tam bilmiyorum ki kripto da üyelikler eski telde kaldı
Admine bozum için kripto adresi atman gerekiyorİlk bozumda 1000 mesaj sonrakilerde 5000 mesaj şartı var