Benimde az kalmış ama kripto hesabım yok hangi hesabı açmalıyım türk borsaları hariç binance hariçYaza yaza olcak dicem de olmuyo sfsf
Kral öyle olmasa düşünsene bu kadar parayı nasıl versin adamŞartları çok saçma ya 2. Defa alacak olan 5 bin mesaj millet işi gücü yok burada mı takılacak başkan
Başkan sadece buraya sponsor sitelerden aylık nerden başkan 400 500 bin kaldırıyorKral öyle olmasa düşünsene bu kadar parayı nasıl versin adam
Reis kripto hesabına değil zaten sitedeki trx ağını başkana atman yeterliBenimde az kalmış ama kripto hesabım yok hangi hesabı açmalıyım türk borsaları hariç binance hariç
Hee yani bitcoin hesabıma gerek yokmu yatırım yap sayfasındaki trx adresni vermemiz yeterliReis kripto hesabına değil zaten sitedeki trx ağını başkana atman yeterli
Yav orası öylede çok üyesi var amaBaşkan sadece buraya sponsor sitelerden aylık nerden başkan 400 500 bin kaldırıyor
Kanka sen almışsın belli trx adresi derken sitede yatırım yaparken trx adresni vercez demiBaşkan şu mesajları biraz azalt gözünü seveyim ya yaz yaz 5 k olmuyor
Uzun süre önce almıştım vbet teki adresi vermiştim benKanka sen almışsın belli trx adresi derken sitede yatırım yaparken trx adresni vercez demi
He yani süre dolmadan atıyorlar senin kripto hesabına atmıyorlar bide sponsor mu olacakUzun süre önce almıştım vbet teki adresi vermiştim ben
Başkana yaz cevap verdi mi oyle at. Cevap yazmadan atma görene kadar süre dolabilirHe yani süre dolmadan atıyorlar senin kripto hesabına atmıyorlar bide sponsor mu olacak
Tamam reis teşekkürlerBaşkana yaz cevap verdi mi oyle at. Cevap yazmadan atma görene kadar süre dolabilir
Nerden talep ediyoruz1000 mesaj birikene kadar oooo ışınlanma bulunur.
Shellac aNerden talep ediyoruz
İlk 1.000 mesaj olman lazımArkadaşlar nasıl oluyor bu benim baya sonra mesajdan dolayı anca talep edebilirim ama şimdiden öğrenmek için yazıyorum şimdi v bet hesabının tronu nu mu vereceğiz başkana birde onu verince para v bet siteye mi gidecek o sitedeki hesaba yani