- 6,171
- 2,778
- 113
Juve attı1 1
6-6 olursa won diğer ikisi gelmiş puhaha
@Erhan2121 gelirmi son mac sence ?zeisy
64.801 oran
Villareal bilbao valla dost 2 2 de olabilir 0 0 da bitebilir bide ilk yari 1.5 ust demissin keske baska mac secseydin gelme olasılığı çok düşük dost umarim gelir 65 oran fena yakalamissin@Erhan2121 gelirmi son mac sence ?
yüksek oranlar gelmişSon kalan villareal gelirmi kupon @Shellac oynamaya para yoktu oynamayadim![]()
Gelir bu kuponSon kalan villareal gelirmi kupon @Shellac oynamaya para yoktu oynamayadim![]()
Hadi umarim gelirse ama neden param yok diye aglarimGelir bu kupon
1.5 üst benm issim @zeisy rahatke gelir😂😂Villareal bilbao valla dost 2 2 de olabilir 0 0 da bitebilir bide ilk yari 1.5 ust demissin keske baska mac secseydin gelme olasılığı çok düşük dost umarim gelir 65 oran fena yakalamissin
İspanya ligini az takip et bence1.5 üst benm issim @zeisy rahatke gelir😂😂
Dün giden oranları gorsenn kahrolurdun @Erhan2121 bilir derin adam 😂😂Hadi umarim gelirse ama neden param yok diye aglarim![]()
Ilk gol 10 15 athletico atarsa gelir gibi ama athletico erken atmasi lazimİspanya ligini az takip et bence
Realbetisede geçen hafta herkes ile diyordu bebegm ilk yarı 1.1 btti 😂İspanya ligini az takip et bence
Bende dun 30 oranım tekten gitti oluyor ole seyler dostDün giden oranları gorsenn kahrolurdun @Erhan2121 bilir derin adam 😂😂
Aynen erken gol gelirse çok gol olur da kilidi erken acabilirlermi ins acarlar dostIlk gol 10 15 athletico atarsa gelir gibi ama athletico erken atmasi lazim
Ben hala o sevgili arkadaşa küfür ediyorm kaleci yerdeyken onu nasıl atamadıBende dun 30 oranım tekten gitti oluyor ole seyler dost
Dun Alanya gs maci vardi futbol da kalite çok önemli faktör eger dun Alanya yerine liver olsaydi mac 10luk olurdu dostBen hala o sevgili arkadaşa küfür ediyorm kaleci yerdeyken onu nasıl atamadı
Aynen öyle ondanda yattık derin adam 😂😂Dun Alanya gs maci vardi futbol da kalite çok önemli faktör eger dun Alanya yerine liver olsaydi mac 10luk olurdu dost
Beşiktaş olsa 15-0 dostDun Alanya gs maci vardi futbol da kalite çok önemli faktör eger dun Alanya yerine liver olsaydi mac 10luk olurdu dost