- 38,474
- 38,596
- 113
Trabzonun gelmiş destek gizliden takipteyiz
Trabzonun gelmiş destek gizliden takipteyiz
Dun özete baktım son 10 dakika 5 tane pozisyon harcadılar kale dibinde bile topu iceri sokamadilar eskiden hafta da 2 3 halisaha maci oynardım 2 sene felan da çalıştım halisahada futbolcu olmayan ole topçular gördüm ki onlara resmen yazık olmuş Türkiye de çok kaliteli topçular çıkabilir ama torpil almis basini gidiyor dostAynen öyle ondanda yattık derin adam 😂😂
O degilde bu nasıl gol olmadı hala.kufur ediyorum 😂😂 @Valenciennes şunu atamadı bak dün essekDun özete baktım son 10 dakika 5 tane pozisyon harcadılar kale dibinde bile topu iceri sokamadilar eskiden hafta da 2 3 halisaha maci oynardım 2 sene felan da çalıştım halisahada futbolcu olmayan ole topçular gördüm ki onlara resmen yazık olmuş Türkiye de çok kaliteli topçular çıkabilir ama torpil almis basini gidiyor dost
Dost biz oynadıysak atamazlar alıştık artık sorgulamıyorumO degilde bu nasıl gol olmadı hala.kufur ediyorum 😂😂 @Valenciennes şunu atamadı bak dün essek
Yani şunu atamamak.harbiden ya engelli olmayı gerektirir yada kör amk 😂😂Dost biz oynadıysak atamazlar alıştık artık sorgulamıyorum
Ben eskiden maç izlerdim en kötü özet izlerdim kupondaki maç ne olmuş vs diye artık izlemiyorum kaçanları görünce deliriyorum çünkü
Bosver siteleri benim kuponu getirtelimTrabzonun gelmiş destek gizliden takipteyiz
Ben kör olsam koklayarak bulurdum kaleyi yinede o golü atardım puhahaYani şunu atamamak.harbiden ya engelli olmayı gerektirir yada kör amk 😂😂
Senın payda bize kaydı dost teşekkürler puhahBosver siteleri benim kuponu getirtelim![]()
Takipteyiz dost başlasın bi gelsin diye 45 dakika dua edecez puahaBosver siteleri benim kuponu getirtelim![]()
Ben gelenin bi kismi ile rol acicam gelirseSenın payda bize kaydı dost teşekkürler puhah
Alirsak alicagimizda 1500 lira oda forumdanTakipteyiz dost başlasın bi gelsin diye 45 dakika dua edecez puaha
Ole deme 1500 3 adımda 10k olur dostAlirsak alicagimizda 1500 lira oda forumdan![]()
Kuponda bu kardoBen kör olsam koklayarak bulurdum kaleyi yinede o golü atardım puhaha
Ben 1.adimi gecemiyorum biliyorsunOle deme 1500 3 adımda 10k olur dost
Birkismida bizim olsun 3 e Boleriz 😂😂Ben gelenin bi kismi ile rol acicam gelirse![]()
Zaten sen forumda sakin rol acma parayi cope at daha iyi puabaBen 1.adimi gecemiyorum biliyorsun![]()
Acim acBirkismida bizim olsun 3 e Boleriz 😂😂
Oyle deme ben eskiden ne roller tutturuyotdumZaten sen forumda sakin rol acma parayi cope at daha iyi puaba
Onlar eskide kaldı işte sen 1500 u al 750 koy cebe 750 ye 3 4 adim rol yaparız en mantikli olan buda kupon gelmez ki zaten bari boşa yazmayalım puahaOyle deme ben eskiden ne roller tutturuyotdum![]()
Kupon bi gelsin deOnlar eskide kaldı işte sen 1500 u al 750 koy cebe 750 ye 3 4 adim rol yaparız en mantikli olan buda kupon gelmez ki zaten bari boşa yazmayalım puaha