- 1,173
- 766
- 113
Ben adama sallayanlara söylüyorumÇar çakal kim lan
Ben adama sallayanlara söylüyorumÇar çakal kim lan
Olamazsın zaten üstad adamlar ne dümenler döndürüyorşükürler olsun yine yokuz.
O zaman acik acik konusacaksin! Erkek olacaksın kime diyorsan soyleyecekson!Sen niye üstüne alındın ?
15 mesaj 10'u bu konuya gayet güzel hesapO zaman acik acik konusacaksin! Erkek olacaksın kime diyorsan soyleyecekson!
Genelleme yapma ozaman kıme sıkıntın varsa etıket at ozamanNiye üstüne alındın kral ?
İzmir'in neresindesin dostCakal sensin bilader. Sen kimseye hakaret edemezsin!
Helal dostGenelleme yapma ozaman kıme sıkıntın varsa etıket at ozaman
Kayseriliyim kardesimİzmir'in neresindesin dost
Anladım dost bilader diyince hemso sandım İzmir harici kullanılmayan bi kelimedirKayseriliyim kardesim
Bilader o zaman etiket atacan. Lafi ortaya atmicanYav en çokta şu smake o gün benimle kavga etti etkinlik iptal para vermicekler para için yapmıyorum dedi ya ona kopuyorum ya![]()
1881 den izmirli oldugumu sandin diye dusumdum bende.Anladım dost bilader diyince hemso sandım İzmir harici kullanılmayan bi kelimedir
Baskanın konuymus 😱😱😱😱 ben kacarbaskanın actıgı konuda tartısma cıkarmak 6 aydan baslıyo
En çok mücadeleyi smake verdi zaten hiç hikaye anlatmasınYav en çokta şu smake o gün benimle kavga etti etkinlik iptal para vermicekler para için yapmıyorum dedi ya ona kopuyorum ya![]()
Yok dost bilader kelimesinden sandım neyse iyi forumlar1881 den izmirli oldugumu sandin diye dusumdum bende.
ahahahahahahaEn çok mücadeleyi smake verdi zaten hiç hikaye anlatmasın