- 19
- 6
- 3
Sen avukatimisin?O büyük ihtimalle hazmedemeyen birinin fake hesabı 9 mesajı var 5 tanesi seni tahrik etmek içindelikanlı adam kendi hesabından yazar boşver o adam değil demekki
Sen avukatimisin?O büyük ihtimalle hazmedemeyen birinin fake hesabı 9 mesajı var 5 tanesi seni tahrik etmek içindelikanlı adam kendi hesabından yazar boşver o adam değil demekki
Sen ve @Smake05 in ne alıp veremediği var şu adamla dostum yapmayın etmeyinDün aksam yazdıgın odulu diger arkadaslar arasında bolustur msjın hala orada sıcak sıcak duruyor bosver temayı madem birsey yapacan buradan bi adama gonder yarısını
Kardes benim bu adamla isim yok. Her yerde bos muhabbet yapiyor. Luzumsuz konusuyor buda dikkatimi cekiyor ve rahatsiz oldugum icin yazdim.Sen ve @Smake05 in ne alıp veremediği var şu adamla dostum yapmayın etmeyin
Kanka kupon yapmadan bağışla işte madem böyle Bi niyetin var en güzeliPara gelince 125 liralik kupon yapacagim kazanirsa gelen parayi tema vakfina bagislayip dekontunu paylasacagim.Agac diksinler bi yere,dikili bi agacimiz olsun
Aynen öyle dost aynen öyleSağol gral kimin ne olduğunu öğrendik 1 ayda
kaybetcek zaten sallıyorKanka kupon yapmadan bağışla işte madem böyle Bi niyetin var en güzeli
Koftecim bunlar adamı yer para için normaldirEtkinlik güzel lafimiz yokta millet birbirini kırmaya başladı cnm
Kral ikimiz bu adama dusmanmiyiz oyle diyorlar. Sen ne diyorsun bu konu hakkindakaybetcek zaten sallıyor
AHAHAHAHAHAHABence etkinlik devam etmemeli eski forum sıcaklığı bozuluyor sevgili admin ve mod arkadaşlar
kimse kimseye düşman değil göze battı o kadarKral ikimiz bu adama dusmanmiyiz oyle diyorlar. Sen ne diyorsun bu konu hakkinda
KatılıyorumBence etkinlik devam etmemeli eski forum sıcaklığı bozuluyor sevgili admin ve mod arkadaşlar
Bende diyorum goze batti diye ama avukatligini yapanlar varkimse kimseye düşman değil göze battı o kadar
yan çarlar hocam boşver takmaBende diyorum goze batti diye ama avukatligini yapanlar var
Çar çakal kim lan@Murat4343 kral hakettiğini al çatır çatır ye kimseyede 1 kuruş verme ortamı çar çakal bırakma
Cakal sensin bilader. Sen kimseye hakaret edemezsin!@Murat4343 kral hakettiğini al çatır çatır ye kimseyede 1 kuruş verme ortamı çar çakal bırakma
Sen niye üstüne alındın ?Cakal sensin bilader. Sen kimseye hakaret edemezsin!
bize diyorÇar çakal kim lan
Niye üstüne alındın kral ?Çar çakal kim lan