- 1,856
- 1,458
- 113
Desteğe sormana gerek yok 50k çek odenince bir 50daha çek
bizde kendimizi kumarcı sanıyoruz neler neler öğreniyoruzo nasıl bir siteymişde 50k sınır koyuyorlar bilmem 9k yatırıma kadar
öder öder sakin olBu betco oe 50k dan fazla ödemez anskm ben bunların oe hevesimi kursagimda koydular
ya sen çek 50kyı kalıcak bakiyen kalmazsa o zaman kendileri düşünsünlerBu betco oe 50k dan fazla ödemez anskm ben bunların oe hevesimi kursagimda koydular
yeminle aklımdan o replik geçiyordu.osmanlı gibi çökeriz canlı desteğe
ahshahhaha valla benimde bi an rollenmiştim awwwyeminle aklımdan o replik geçiyordu.
ırkınızı hiçe saydı hz. fatih
biraz daha yaşasaydı hz.fatih
Ne Venedik kalacaktı ne Floransa! hoşgeldiniz diyecekti bize Fransa
Onların sülalesini s****** benBu betco oe 50k dan fazla ödemez anskm ben bunların oe hevesimi kursagimda koydular
ödemezlerse analarına selam göndeririz.Bu betco oe 50k dan fazla ödemez anskm ben bunların oe hevesimi kursagimda koydular
kılıcı keskin olan kazansınyeminle aklımdan o replik geçiyordu.
ırkınızı hiçe saydı hz. fatih
biraz daha yaşasaydı hz.fatih
Ne Venedik kalacaktı ne Floransa! hoşgeldiniz diyecekti bize Fransa
Verdn mi çekim reisBu betco oe 50k dan fazla ödemez anskm ben bunların oe hevesimi kursagimda koydular
Tutarmı parsensiçimden geçen geliyor zorlama olunca kaybediyorum ben![]()
chelsea gelirse çok rahat gelir brezilyalılar ciddiye alıyor turnuvayı gelir gibiTutarmı parsens
ah ula everymatrixin gozunu seveyım@Baronizm 9.999₺’ye kadar olan yatırımlarınızda, tek seferde en fazla 50.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. kral kendin yazdın bak tek sefer diyor 50k 50k çekiceksin
50k 50k çek kral gelicek diyorum sana gelmezse yandılar zatenValla tg gruptada 5k dağıtacam burdada 50k odemezse 2 yerden romaya saldiracaz yapacak birsey yok