- 17,486
- 8,269
- 113
kuzey bizde tg doğuya gitsinValla tg gruptada 5k dağıtacam burdada 50k odemezse 2 yerden romaya saldiracaz yapacak birsey yok
kuzey bizde tg doğuya gitsinValla tg gruptada 5k dağıtacam burdada 50k odemezse 2 yerden romaya saldiracaz yapacak birsey yok
Hadi inşallahchelsea gelirse çok rahat gelir brezilyalılar ciddiye alıyor turnuvayı gelir gibi
Öder reis ödemezse şikayeti aç anında müdahale edelimValla tg gruptada 5k dağıtacam burdada 50k odemezse 2 yerden romaya saldiracaz yapacak birsey yok
Ödedi mı reis ilkiniValla tg gruptada 5k dağıtacam burdada 50k odemezse 2 yerden romaya saldiracaz yapacak birsey yok
Harbi 500₺ yatırıma onu da koddan almıştım başka siteden megada 65k yaptım 1dk odenmisti 🤣ah ula everymatrixin gozunu seveyım
çok yaptı sakinleşmesi lazım@Baronizm stres yapma tamamını öderler.
holiye 200 atıp 50k 5 dkkads gelmiştiHarbi 500₺ yatırıma onu da koddan almıştım başka siteden megada 65k yaptım 1dk odenmisti 🤣
Sınır olmaması lazım kaybederken sınır yok kazanırken var çok garip bu betcolarholiye 200 atıp 50k 5 dkkads gelmişti
600ü tekte yollamışlardıHarbi 500₺ yatırıma onu da koddan almıştım başka siteden megada 65k yaptım 1dk odenmisti 🤣
onlar profesyonel bunlar yan sanayi600ü tekte yollamışlardı
laps diye hesaba düşmüştü
Ula ne paralar kazandık şimdi adam dağıtım yapar diye bekliyok sinirlerim bozuldu 🤣600ü tekte yollamışlardı
laps diye hesaba düşmüştü
la kral tek seferde diyor onlar otomatik mesaj veriyor çek 50kyı vermezlerse kendilerini yakarlar50k havaya uçtu sanirsam bakalım ilk ödeme gelsin gerisine bakacağız
Ekli dosyayı görüntüle 808273
kuzen tamam işte 50+50 diyor sana50k havaya uçtu sanirsam bakalım ilk ödeme gelsin gerisine bakacağız
Romabet sıkıntılı site dost ins öder bu lavuklarin sahi solu belli olmaz50k havaya uçtu sanirsam bakalım ilk ödeme gelsin gerisine bakacağız
Reis tek seferde diyor yav sen niye stres yaptin bu kadar50k havaya uçtu sanirsam bakalım ilk ödeme gelsin gerisine bakacağız
klasik betco işteRomabet sıkıntılı site dost ins öder bu lavuklarin sahi soku belli olmaz
çek 50yi ilk, kalanı sonra çekecen50k havaya uçtu sanirsam bakalım ilk ödeme gelsin gerisine bakacağız