- 60,624
- 11,595
- 113
Ev atış
Bol şans yavrumDostlar bu arada gece bayağı bir dağıtım yaptım bu gelirse 3 kişiye ufak bir paylaşımda bulunacağım çekiliş tarzı yaparız kimseyi tanımıyorum forumda yani kimseye kıyak geçmeyeceğim şimdiden belirteyim sonra dargınlık olmasın..
Kesene bereket gelsin deDostlar bu arada gece bayağı bir dağıtım yaptım bu gelirse 3 kişiye ufak bir paylaşımda bulunacağım çekiliş tarzı yaparız kimseyi tanımıyorum forumda yani kimseye kıyak geçmeyeceğim şimdiden belirteyim sonra dargınlık olmasın..
Bol şans dağıtım mesajı gelince hemen geldimDostlar bu arada gece bayağı bir dağıtım yaptım bu gelirse 3 kişiye ufak bir paylaşımda bulunacağım çekiliş tarzı yaparız kimseyi tanımıyorum forumda yani kimseye kıyak geçmeyeceğim şimdiden belirteyim sonra dargınlık olmasın..
Takip edenler olsun zaten belliDostlar bu arada gece bayağı bir dağıtım yaptım bu gelirse 3 kişiye ufak bir paylaşımda bulunacağım çekiliş tarzı yaparız kimseyi tanımıyorum forumda yani kimseye kıyak geçmeyeceğim şimdiden belirteyim sonra dargınlık olmasın..
Senin maşallah ın var her rolü takip ediyorsunTakip edenler olsun zaten belli
ÖyleSenin maşallah ın var her rolü takip ediyorsun