- 60,601
- 11,586
- 113
6 fark
3. Çeyrek koaprmak nasip olur inşallah o zamanValla maç çok zevkli ama depin koparması lazım son maçlarını izledim felaket atıyor 2 siyahi oyuncusu onlar tam oyunun içinde değilken bile iy önde kapattılar tek sorunumuz bütün maç sonu alıcağıma uzatma dahil olmayacak şekilde ms aldım yanlışlıkla uzarsa üzer Hadi bakalım bastır bullets!!
Yapıcaz Bi şekil artık öyle ya da böyle dep silip süpürecek başka yolu yok3. Çeyrek koaprmak nasip olur inşallah o zaman
3.per biraz direnirse farkı açacaktırValla maç çok zevkli ama depin koparması lazım son maçlarını izledim felaket atıyor 2 siyahi oyuncusu onlar tam oyunun içinde değilken bile iy önde kapattılar tek sorunumuz bütün maç sonu alıcağıma uzatma dahil olmayacak şekilde ms aldım yanlışlıkla uzarsa üzer Hadi bakalım bastır bullets!!
Ama maçta zor sayı cikti çeyrek sonu acilmasalar 90i goremiceklerdi 🤣Yapıcaz Bi şekil artık öyle ya da böyle dep silip süpürecek başka yolu yok![]()
Bana da öyle geliyor bakalım dost3.per biraz direnirse farkı açacaktır
Ben ilk başta 198.5 alt düşündüm son 5 maçı felaket depin aşırı sayı çıkıyor 200+ falan güvenemedim ama depin kendisi güven veriyor orana da değiyorAma maçta zor sayı cikti çeyrek sonu acilmasalar 90i goremiceklerdi 🤣
YouTubeda oluyor bunların yayınları böyle.giderse son çeyrek açıp bende izlerim.bak 🤣Ben ilk başta 198.5 alt düşündüm son 5 maçı felaket depin aşırı sayı çıkıyor 200+ falan güvenemedim ama dep kendisi güven veriyor hem orana da değiyor