http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fkayatuzu // Ya Tarih Yazacağız Ya Tarih Olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,867
18,357
113
43-49 ev durdu güzel kesin senin bücür çıktı oyundan @Fkayatuzu

Msalah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
1,498
113
Güzel gidiyor ya kahharrr al şu maci be hokkabaz

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,867
18,357
113
Son saniye tribi atalim

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,867
18,357
113
Olmadı neyse olsun 3 sayı önde girdik 2. Yarıya

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Valla maç çok zevkli ama depin koparması lazım son maçlarını izledim felaket atıyor 2 siyahi oyuncusu onlar tam oyunun içinde değilken bile iy önde kapattılar tek sorunumuz bütün maç sonu alıcağıma uzatma dahil olmayacak şekilde ms aldım uzarsa üzer Hadi bakalım bastır bullets!!

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,867
18,357
113
Valla maç çok zevkli ama depin koparması lazım son maçlarını izledim felaket atıyor 2 siyahi oyuncusu onlar tam oyunun içinde değilken bile iy önde kapattılar tek sorunumuz bütün maç sonu alıcağıma uzatma dahil olmayacak şekilde ms aldım yanlışlıkla uzarsa üzer Hadi bakalım bastır bullets!!
3. Çeyrek koaprmak nasip olur inşallah o zaman

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60,601
11,586
113
Valla maç çok zevkli ama depin koparması lazım son maçlarını izledim felaket atıyor 2 siyahi oyuncusu onlar tam oyunun içinde değilken bile iy önde kapattılar tek sorunumuz bütün maç sonu alıcağıma uzatma dahil olmayacak şekilde ms aldım yanlışlıkla uzarsa üzer Hadi bakalım bastır bullets!!
3.per biraz direnirse farkı açacaktır

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,867
18,357
113
Ben ilk başta 198.5 alt düşündüm son 5 maçı felaket depin aşırı sayı çıkıyor 200+ falan güvenemedim ama dep kendisi güven veriyor hem orana da değiyor
YouTubeda oluyor bunların yayınları böyle.giderse son çeyrek açıp bende izlerim.bak 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...