- 33,867
- 18,357
- 113
Çeyrek vermedi valla helal @Fkayatuzu
4.ceyregı verir artık, bu kadar yırttı evi ayıp olmasınÇeyrek vermedi valla helal @Fkayatuzu
Juniorlar girer dediğim gibi o zaman belki4.ceyregı verir artık, bu kadar yırttı evi ayıp olmasın
Dost sen şaka mısın beni eskilere öyle bir götürdün ki sene 2019a kadar herşey mükemmeldi sonra bozuldu ne paralar vururduk basketten ulan be.2009 da filan da , böyle tahminlerimiz doğru düzgün gelirdi, şimdi unutmuşuz, montepashci siena,brose baskets bamberg, khimki,zalgiris,panathiniakos, cska moskova hiç yanıltmazlardi rahat rahat alirlardi handikapli
Junior yokki burda , kurallar gereği bozamıyor kadroyuJuniorlar girer dediğim gibi o zaman belki
Yaş kaç bu arada 2009 nedir dosttt2009 da filan da , böyle tahminlerimiz doğru düzgün gelirdi, şimdi unutmuşuz, montepashci siena,brose baskets bamberg, khimki,zalgiris,panathiniakos, cska moskova hiç yanıltmazlardi rahat rahat alirlardi handikapli
Arada 10 sene var ama olsun 😂Dost sen şaka mısın beni eskilere öyle bir götürdün ki sene 2019a kadar herşey mükemmeldi sonra bozuldu ne paralar vururduk basketten ulan be.
Junior dediğim yedek az süre alan çekikler dostJunior yokki burda , kurallar gereği bozamıyor kadroyu
31 , o aralar yasal dan handikaplı oynardim, yaş tutmazdi,bayi oynatiodu neysekiYaş kaç bu arada 2009 nedir dosttt
Benim dönemim 2014-2019 ahahahArada 10 sene var ama olsun 😂
Moruk doğru söyle 2009 da sen pipinle oynuyordun dimi 😂Yaş kaç bu arada 2009 nedir dosttt