http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fkayatuzu // Kore'yi Fethettim Sıra Çin'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,416
113
Dostlar takip edenler arasında olması daha makul şimdi ekstra 1 2 kişi eklersem diğerlerine ayıp olacak hak geçmesin.
Takip etmek noktasonda ettik zaten dost sadece diğer arkadaşlar kadar aktif değildik olk sayfadanda mesajalrimiz var

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,416
113
Senin diğer konudada da aktoftik orada da görmediniz :) sağlık olsun bakalım bol sans

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Takip etmek noktasonda ettik zaten dost sadece diğer arkadaşlar kadar aktif değildik olk sayfadanda mesajalrimiz var
Dost ben lazistana söyledim eklemeleri yap diye o yaptı sürekli başından beri aktif olan kişileri almış arkadaş burada yanlış birşey yok seni eklersem konuya yazan şans dileyen herkesi almam gerekir ayrıca dün geceden beri total 10 kişiye Ödül gönderdim kimseyi de tanımam forumda hekkese eşit davranmaya çalışıyorum.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,416
113
Dost ben lazistana söyledim eklemeleri yap diye o yaptı sürekli başından beri aktif olan kişileri almış arkadaş burada yanlış birşey yok seni eklersem konuya yazan şans dileyen herkesi almam gerekir ayrıca dün geceden beri total 10 kişiye Ödül gönderdim kimseyi de tanımam forumda hekkese eşit davranmaya çalışıyorum.
Eyvallah dost kesene bereket kazancın daim olsun bizim ki talepti sadece dost yoksa hak noktasinda Lazistan dostumuz doğru olanı yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...