- 500
- 183
- 43
Evet +2 kontejan olur mu@Fkayatuzu dost ektra kontenjan hakkı talep edebiliyor muyuz ?![]()
Evet +2 kontejan olur mu@Fkayatuzu dost ektra kontenjan hakkı talep edebiliyor muyuz ?![]()
Evet roll actır istersen bana hak geçmesinDostlar takip edenler arasında olması daha makul şimdi ekstra 1 2 kişi eklersem diğerlerine ayıp olacak hak geçmesin.
Tamamdır dost ben de göz gezdirdim okeydir.Kral
En baştan beri bu dostlar burada @Fkayatuzu
Takip etmek noktasonda ettik zaten dost sadece diğer arkadaşlar kadar aktif değildik olk sayfadanda mesajalrimiz varDostlar takip edenler arasında olması daha makul şimdi ekstra 1 2 kişi eklersem diğerlerine ayıp olacak hak geçmesin.
Olmaz her sayıyı yazman lazım 😢Takip etmek noktasonda ettik zaten dost sadece diğer arkadaşlar kadar aktif değildik olk sayfadanda mesajalrimiz var
Reis @Fkayatuzu nasıl derse o , bana kalsa tek ve 2 atılır@Lazistan08 sende tekli patlatcan dimi,sarjimiz azaldı, üç adim filansa dayanmaz valla
Dost ben lazistana söyledim eklemeleri yap diye o yaptı sürekli başından beri aktif olan kişileri almış arkadaş burada yanlış birşey yok seni eklersem konuya yazan şans dileyen herkesi almam gerekir ayrıca dün geceden beri total 10 kişiye Ödül gönderdim kimseyi de tanımam forumda hekkese eşit davranmaya çalışıyorum.Takip etmek noktasonda ettik zaten dost sadece diğer arkadaşlar kadar aktif değildik olk sayfadanda mesajalrimiz var
Reis bol şanslar kazancın daim olsun. TebriklerDostlar takip edenler arasında olması daha makul şimdi ekstra 1 2 kişi eklersem diğerlerine ayıp olacak hak geçmesin.
Eyvallah dost kesene bereket kazancın daim olsun bizim ki talepti sadece dost yoksa hak noktasinda Lazistan dostumuz doğru olanı yaptıDost ben lazistana söyledim eklemeleri yap diye o yaptı sürekli başından beri aktif olan kişileri almış arkadaş burada yanlış birşey yok seni eklersem konuya yazan şans dileyen herkesi almam gerekir ayrıca dün geceden beri total 10 kişiye Ödül gönderdim kimseyi de tanımam forumda hekkese eşit davranmaya çalışıyorum.
Tebrikler reis kazancın daim olsun KONU KİLİT. 🔐Burası tamam dost. @Daimon