Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fıtık Attı

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
396
83
beyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,528
21,531
113
beyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
Yayladamısın hastene yokmu yakında

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
doktora gitmene filan gerek yok muayne olnak istiyorsan forumlarda paylaşabilirsin durumunu yardimci olacak ehlisunnet birileri cikacaktir

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Fıtık attı diye tanıyı bile.koymussun ambulans çağır halin yoksa mr çekilir derdin ogrenilir bir de iğne yaparlar ağrın geçer acil bir durum yoksa sonra polikliniğe yonlendirirler ama dediğim gibi ambulans çağır devletimiz muuktedir bu işlere götürürler evinin içinden alıp.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,599
1,308
113
Hastane diye birşey duydun mu hiç? İçinde doktor hemşire hastalar falan var. Forumda sağlık aramak neyin kafası

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
Hastaneye gitmen lazım fıtık sıkıntı

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,554
1,556
113
Sana bi iğne yaparım bi şeyin kalkmaz bi kaç gün otururken zorlanırsın sonra turp gibi olursun

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,547
6,773
113
Boyunda varsa kollara vurur ve fizik tedavi alman lazım ayretten evdede titreşimli bel makinesi var titreşimli oda iyi geli eğer belinin aşagındaysada ayağa ve kalçaga çok kötü vurur eğer hastaneyi bekleyemezsen eczaneden o makineyi al tak iyi gelir elektrik veriyor rahatlıyorsun .Yada kavgevşetici ve ağrı kesici iğne vurul yada tek sadece alveres iğnesi vurul .🙏Yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günler

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,935
11,522
113
Teşhisin doğru Senin fıtık patlamış kardeş

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,977
380
83
foruma yazana kadar ambulansı aramak aklınıza gelmiyormu acaba her seyi buraya yazmak moda oldu