- 1,055
- 396
- 83
beyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
Yayladamısın hastene yokmu yakındabeyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
doktora gitmene filan gerek yok muayne olnak istiyorsan forumlarda paylaşabilirsin durumunu yardimci olacak ehlisunnet birileri cikacaktirbeyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
Kesinlikle başhekim’im iyi söyledinizdoktora gitmene filan gerek yok muayne olnak istiyorsan forumlarda paylaşabilirsin durumunu yardimci olacak ehlisunnet birileri cikacaktir
kanka arabayi surcekte yurucekte halim yok valladoktora gitmene filan gerek yok muayne olnak istiyorsan forumlarda paylaşabilirsin durumunu yardimci olacak ehlisunnet birileri cikacaktir
Yayladamısın hastene yokmu yakında
koskoca Tsubasa anlar bu islerdendoktora gitmene filan gerek yok muayne olnak istiyorsan forumlarda paylaşabilirsin durumunu yardimci olacak ehlisunnet birileri cikacaktir
Hastane diye birşey duydun mu hiç? İçinde doktor hemşire hastalar falan var. Forumda sağlık aramak neyin kafasıbeyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
boşversenedost doktora gitmeye ne dersin
Hastaneye gitmen lazım fıtık sıkıntıbeyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
Sana bi iğne yaparım bi şeyin kalkmaz bi kaç gün otururken zorlanırsın sonra turp gibi olursunbeyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom
Boyunda varsa kollara vurur ve fizik tedavi alman lazım ayretten evdede titreşimli bel makinesi var titreşimli oda iyi geli eğer belinin aşagındaysada ayağa ve kalçaga çok kötü vurur eğer hastaneyi bekleyemezsen eczaneden o makineyi al tak iyi gelir elektrik veriyor rahatlıyorsun .Yada kavgevşetici ve ağrı kesici iğne vurul yada tek sadece alveres iğnesi vurul .🙏Yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günlerbeyler agalarla gereğinden büyük sahada 6ya 6 mac yaptik belden o kadar sut pas çıkardım ki fıtık attı nasil gecer bu nolur yardım hic bi yerde bişi bulamadım oturdugum yerde kalıyom