- 9,918
- 8,127
- 113
Ulan ne değişik adamsın zaten kasası 10 k adamın ne boş yaptın yaGönül rahatlığıyla istediğin kadar bas demişsin ya , arabasını satıp bassa ve yatsa nolacak mesela ne yapacaksın ?
Ulan ne değişik adamsın zaten kasası 10 k adamın ne boş yaptın yaGönül rahatlığıyla istediğin kadar bas demişsin ya , arabasını satıp bassa ve yatsa nolacak mesela ne yapacaksın ?
Sen kendin siteye 10bin yatır kendin oyna ?Ulan ne değişik adamsın zaten kasası 10 k adamın ne boş yaptın ya
Kaybol şimdi çakal seniSen kendin siteye 10bin yatır kendin oyna ?
Ben hiç hakaret etmedim , 11 Haziran değil bugün 26 HaziranKaybol şimdi çakal seni
Bunlar sadece örnek kaç kişi biliyor benim 10-20k bastığımı çakal oyna diyor paramı var şuan da oynayalım lale elimdeki telefon 100 bin tl boş boş konuşuyorusnKaybol şimdi çakal seni
10-20k basıyorsun , 100 milyarlık telefonun var fakat 100-200 tl için adama maç veriyorsunBunlar sadece örnek kaç kişi biliyor benim 10-20k bastığımı çakal oyna diyor paramı var şuan da oynayalım lale elimdeki telefon 100 bin tl boş boş konuşuyorusn
Adamdan para isteyen mi oldu ben onu anlamadım sen ne değişik modelsin10-20k basıyorsun , 100 milyarlık telefonun var fakat 100-200 tl için adama maç veriyorsuntipster mısın ?
Al işte yine başa döndük lan adam spordan anlamadığı için biz de maç verdikKardeşim ben adamdan para istiyorsun demedim. Kumar bu , kendi bildiğinle kendi hislerinle oyna dedim. Sen beni etiketleyip hakaret ettin. Ben seninle ilgili yorum yapmadım , sen kendin bana sataştın
Kardeş adam maç istedi verdik de , neden hakaret ediyorsun ? Banane senin telefonunun değerinden , banane senin hangi kupona ne kadar bastığından , bana neden hakaret ettin ?Al işte yine başa döndük lan adam spordan anlamadığı için biz de maç verdik
Dost gerginlik olsun diye açmadım konuyu maçtan hiç anlamıyorum böyle bir bonus var değerlendirmek istedim hani kazanırsak kimsenin bişey istemesine gerek maçı veren arkadaşı ben kendim ayrı gorucem güzel kazanç olursa ekstra olarak çekiliş yaparız dedim@fermanex senden para isteyen oldu mu ? Arkadaş geldi konunun içine etti de
Sorun yok ben sadece kendin oyna dedim , adam IQ seviyeme kadar laf etti. Bu arada telefonu 100bin liraymış ona göre cevap verelimDost gerginlik olsun diye açmadım konuyu maçtan hiç anlamıyorum böyle bir bonus var değerlendirmek istedim hani kazanırsak kimsenin bişey istemesine gerek maçı veren arkadaşı ben kendim ayrı gorucem güzel kazanç olursa ekstra olarak çekiliş yaparız dedim
Yav amma.bos yapmışsın be derdin ne direk ona söyle. Adam anlamıyorum yardımcı olun maç verin demiş adamda maç vermiş. Gerisi oynayacak olan adama kalmış. Sen konuyu nerelere getirdinKardeş adam maç istedi verdik de , neden hakaret ediyorsun ? Banane senin telefonunun değerinden , banane senin hangi kupona ne kadar bastığından , bana neden hakaret ettin ?
Ben getirmedim. Adamın yazdıklarını görmüyorsun galiba. Hakaret eden oYav amma.bos yapmışsın be derdin ne direk ona söyle. Adam anlamıyorum yardımcı olun maç verin demiş adamda maç vermiş. Gerisi oynayacak olan adama kalmış. Sen konuyu nerelere getirdin
Sen gereksiz yere konuyu dallandirıp budaklamışsın. Ama yinede hakeret edilecek bir durum söz konusu değildi. Bende hakaret kısmına karşıyımBen getirmedim. Adamın yazdıklarını görmüyorsun galiba. Hakaret eden o
Reis benim tek mesajım , kendi bildiğine oyna. Başka mesajım yokSen gereksiz yere konuyu dallandirıp budaklamışsın. Ama yinede hakeret edilecek bir durum söz konusu değildi. Bende hakaret kısmına karşıyım
Kaç kaç bu maç ?@fermanex istediğin kadar basabilirsin Gönül rahatlığı ile
5-2Kaç kaç bu maç ?