Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin fermanex | Tahminleriniz

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Bunlar sadece örnek kaç kişi biliyor benim 10-20k bastığımı çakal oyna diyor paramı var şuan da oynayalım lale elimdeki telefon 100 bin tl boş boş konuşuyorusn
10-20k basıyorsun , 100 milyarlık telefonun var fakat 100-200 tl için adama maç veriyorsun :) tipster mısın ?

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,902
8,075
113
@fermanex senden para isteyen oldu mu ? Arkadaş geldi konunun içine etti de

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Kardeşim ben adamdan para istiyorsun demedim. Kumar bu , kendi bildiğinle kendi hislerinle oyna dedim. Sen beni etiketleyip hakaret ettin. Ben seninle ilgili yorum yapmadım , sen kendin bana sataştın

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,902
8,075
113
Kardeşim ben adamdan para istiyorsun demedim. Kumar bu , kendi bildiğinle kendi hislerinle oyna dedim. Sen beni etiketleyip hakaret ettin. Ben seninle ilgili yorum yapmadım , sen kendin bana sataştın
Al işte yine başa döndük lan adam spordan anlamadığı için biz de maç verdik

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Al işte yine başa döndük lan adam spordan anlamadığı için biz de maç verdik
Kardeş adam maç istedi verdik de , neden hakaret ediyorsun ? Banane senin telefonunun değerinden , banane senin hangi kupona ne kadar bastığından , bana neden hakaret ettin ?

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,143
1,254
113
@fermanex senden para isteyen oldu mu ? Arkadaş geldi konunun içine etti de
Dost gerginlik olsun diye açmadım konuyu maçtan hiç anlamıyorum böyle bir bonus var değerlendirmek istedim hani kazanırsak kimsenin bişey istemesine gerek maçı veren arkadaşı ben kendim ayrı gorucem güzel kazanç olursa ekstra olarak çekiliş yaparız dedim

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Dost gerginlik olsun diye açmadım konuyu maçtan hiç anlamıyorum böyle bir bonus var değerlendirmek istedim hani kazanırsak kimsenin bişey istemesine gerek maçı veren arkadaşı ben kendim ayrı gorucem güzel kazanç olursa ekstra olarak çekiliş yaparız dedim
Sorun yok ben sadece kendin oyna dedim , adam IQ seviyeme kadar laf etti. Bu arada telefonu 100bin liraymış ona göre cevap verelim :)

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,148
11,930
113
Kardeş adam maç istedi verdik de , neden hakaret ediyorsun ? Banane senin telefonunun değerinden , banane senin hangi kupona ne kadar bastığından , bana neden hakaret ettin ?
Yav amma.bos yapmışsın be derdin ne direk ona söyle. Adam anlamıyorum yardımcı olun maç verin demiş adamda maç vermiş. Gerisi oynayacak olan adama kalmış. Sen konuyu nerelere getirdin