- 18,521
- 21,186
- 113
Velev ki çekiliş konusu değil, ne farkeder adam sana 300 mesaj at sabaha kadar takip et mi demiş?Nerde yazıyor çekiliş kanka geri kalan düşüncelerin umrumda değil benim bildiğim kendime dogru
Velev ki çekiliş konusu değil, ne farkeder adam sana 300 mesaj at sabaha kadar takip et mi demiş?Nerde yazıyor çekiliş kanka geri kalan düşüncelerin umrumda değil benim bildiğim kendime dogru
Kahvaltı yapmadiysan sana kahvaltı parası atayim. Sabaha kadar 2 kuruş için maç takip etmekten yemek yemeyi unutmuşsun, beynin olay yerini terk etmiş çünküCevap verilmeye değecek bile bir insan değilsin biliyor musun o kadar ki boşsun şimdi ikile başka yerde dile buradan sana ekmek çıkmaz
Sabaha kadar 300 mesaj attım diyen adam bana burdan ekmek çıkmaz diyor. Allah akıl fikir versin diyorumCevap verilmeye değecek bile bir insan değilsin biliyor musun o kadar ki boşsun şimdi ikile başka yerde dile buradan sana ekmek çıkmaz
Yamyam mert kardeşim benimle aynı fikirde olman beni çok sevindirdi
Nerelisin sen ?Yamyam mert kardeşim benimle aynı fikirde olman beni çok sevindirdi
Sen eksiktin dilenci kadrosu tamamlandı
Konuş MuroLa bura çekiliş konusu değil Adam istediğine ulaşır
Senin ikizin işteYamyam mert kardeşim benimle aynı fikirde olman beni çok sevindirdi
Büyük BritanyaNerelisin sen ?
300 mesajSenin ikizin işte
1500 lira için sabaha kadar uyumasım 1500 mesaj attım diyor sonra da size yamyam diyor ğuajajaj300 mesaj
Tebrıkler ferdi kazandın savaş cıktıBol şans son maç Washington 110
Atam izindeyiz1500 lira için sabaha kadar uyumasım 1500 mesaj attım diyor sonra da size yamyam diyor ğuajajaj
1500 olsa 600 mesaj atardı ama malesef 1000 tl1500 lira için sabaha kadar uyumasım 1500 mesaj attım diyor sonra da size yamyam diyor ğuajajaj
1000 mi ona bile bakmadım kuruldum çocuga puahaja1500 olsa 600 mesaj atardı ama malesef 1000 tl
Normalde başka konulara yazmamda baktım tetikçiye bulaşmışlar dedim noluyor puhaja sende kibar kibar konusuyın puahha1500 olsa 600 mesaj atardı ama malesef 1000 tl
Dikkat et her an yamyamlıkla suclanablirsin1000 mi ona bile bakmadım kuruldum çocuga puahaja