Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ferdinyoo | Son Maç Washington

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,521
21,186
113
Cevap verilmeye değecek bile bir insan değilsin biliyor musun o kadar ki boşsun şimdi ikile başka yerde dile buradan sana ekmek çıkmaz
Kahvaltı yapmadiysan sana kahvaltı parası atayim. Sabaha kadar 2 kuruş için maç takip etmekten yemek yemeyi unutmuşsun, beynin olay yerini terk etmiş çünkü

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,521
21,186
113
Cevap verilmeye değecek bile bir insan değilsin biliyor musun o kadar ki boşsun şimdi ikile başka yerde dile buradan sana ekmek çıkmaz
Sabaha kadar 300 mesaj attım diyen adam bana burdan ekmek çıkmaz diyor. Allah akıl fikir versin diyorum

ctnbilgi

Ağlama Oyna...
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,640
833
113
beyler konu kupon paylaşım alanında konu sahibi bakar kime atmak istiyorsa atar. bu konuda arkadaş haklı fakat 300 mesaj attım ben takip ettim demek değildir. bende maçları uygulamadan işaretleyip takip ettim o zaman hakkım yok mu mesaj yazmadım diye. hakkı hukukuda geçtim burada beraber takılıyoruz amaç sinerji oluşturmak. birbirimizi kırmaya gerek yok. konu sahibi vericem demiş uyanınca kime istiyorsa atar yada çekiliş yapacaksa yapar. birbirinizi kırmayın. @Shellac başkan tartışma buyumeden kilit mi vursan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...