Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ferdinyoo | Son Maç Washington

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,937
2,435
113
Bazıları mesajı beğendim alim düşüncesinde biz 3 den beri uyumuyoruz 300 tane mesaj atmışım konuya 4.5 kişi öyle biz kerizmiyiz

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,937
2,435
113
3 saat uyumim 300 küsür mesaj atım maçı izlim gelip hiçbir şey yapmayıp kazandı kupona bol şans yazan adam olursa tabi hakkımızı helal etmicez çok normal

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,937
2,435
113
Güzel dost ama italyadan hep tirsmisimdir
Gol bahsi almam bende orda çok kart oluyor diye aldım Napoli ağır favori ve çok kart yemeyen bi takım küçük takımlarla oynadığı zaman o yüzden bitane böyle yüksek oran yaptım 1.2 maç daha eklemektense

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,059
3,020
113
Gol bahsi almam bende orda çok kart oluyor diye aldım Napoli ağır favori ve çok kart yemeyen bi takım küçük takımlarla oynadığı zaman o yüzden bitane böyle yüksek oran yaptım 1.2 maç daha eklemektense
Umarım gelir dost yüzün Güler favori takım genelde az kart yiyor doğru tabide o kadar garip şeyler gordukki şaşırmiyoruz

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,518
21,184
113
3 saat uyumim 300 küsür mesaj atım maçı izlim gelip hiçbir şey yapmayıp kazandı kupona bol şans yazan adam olursa tabi hakkımızı helal etmicez çok normal
Dostum düşünce anlayışın çok çok saçma ve hiç bir mantığa uymuyor. Konu çekiliş konusu olarak açılmış. Adam gelir beğenir bol şans yazar gider. Çekilişin mantığı bu zaten. Sana kimse sabaha kadar takip et 300 mesaj at dememis. Konu sahibi ayrıca bunu göz önünde bulundurup sana güzellik yapar o onun insiyatif de ama gelip burda kimseyi bu konuda yargilayamazsin. Senin sabaha kadar takip etmiş olman senin şansını arttırmaz. Adı üstünde çekiliş

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,861
1,164
113
Dostlar battım gene gece slotan ne olcak böle yaa ne zmn Max alcaz oyunlardan özelikle dedelerden

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,574
25,433
113
Dostum düşünce anlayışın çok çok saçma ve hiç bir mantığa uymuyor. Konu çekiliş konusu olarak açılmış. Adam gelir beğenir bol şans yazar gider. Çekilişin mantığı bu zaten. Sana kimse sabaha kadar takip et 300 mesaj at dememis. Konu sahibi ayrıca bunu göz önünde bulundurup sana güzellik yapar o onun insiyatif de ama gelip burda kimseyi bu konuda yargilayamazsin. Senin sabaha kadar takip etmiş olman senin şansını arttırmaz. Adı üstünde çekiliş
Helal aslanım senden de bu beklenir eskiden olsa söver geçerdin sende bi yumuşama olmuş puajaj

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,937
2,435
113
Nerde yazıyor çekiliş kanka geri kalan düşüncelerin umrumda değil benim bildiğim kendime dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...