- 5,937
- 2,435
- 113
Bazıları mesajı beğendim alim düşüncesinde biz 3 den beri uyumuyoruz 300 tane mesaj atmışım konuya 4.5 kişi öyle biz kerizmiyiz
Güzel dost ama italyadan hep tirsmisimdirGelirse 1 k alacaz nasil kupon dost
Gol bahsi almam bende orda çok kart oluyor diye aldım Napoli ağır favori ve çok kart yemeyen bi takım küçük takımlarla oynadığı zaman o yüzden bitane böyle yüksek oran yaptım 1.2 maç daha eklemektenseGüzel dost ama italyadan hep tirsmisimdir
Umarım gelir dost yüzün Güler favori takım genelde az kart yiyor doğru tabide o kadar garip şeyler gordukki şaşırmiyoruzGol bahsi almam bende orda çok kart oluyor diye aldım Napoli ağır favori ve çok kart yemeyen bi takım küçük takımlarla oynadığı zaman o yüzden bitane böyle yüksek oran yaptım 1.2 maç daha eklemektense
Aynen öyle 1 k freebet 15 yap 1 çek şansımızi denedik bakalımUmarım gelir dost yüzün Güler favori takım genelde az kart yiyor doğru tabide o kadar garip şeyler gordukki şaşırmiyoruz
Onlar bi tık abartıyolar, hangi hakkını kime helal etmiyor mk😀Tabikide ben birşey demiyorum da dostum yukarida hani hakkımı helal etmem vs gibi söylemler oldu o yüzden diyorum
Çok uzatıyorsunuz be valla ne kadar seviyorsunuzOnlar bi tık abartıyolar, hangi hakkını kime helal etmiyor mk😀
Dostum düşünce anlayışın çok çok saçma ve hiç bir mantığa uymuyor. Konu çekiliş konusu olarak açılmış. Adam gelir beğenir bol şans yazar gider. Çekilişin mantığı bu zaten. Sana kimse sabaha kadar takip et 300 mesaj at dememis. Konu sahibi ayrıca bunu göz önünde bulundurup sana güzellik yapar o onun insiyatif de ama gelip burda kimseyi bu konuda yargilayamazsin. Senin sabaha kadar takip etmiş olman senin şansını arttırmaz. Adı üstünde çekiliş3 saat uyumim 300 küsür mesaj atım maçı izlim gelip hiçbir şey yapmayıp kazandı kupona bol şans yazan adam olursa tabi hakkımızı helal etmicez çok normal
😅3 saat uyumim 300 küsür mesaj atım maçı izlim gelip hiçbir şey yapmayıp kazandı kupona bol şans yazan adam olursa tabi hakkımızı helal etmicez çok normal
Helal aslanım senden de bu beklenir eskiden olsa söver geçerdin sende bi yumuşama olmuş puajajDostum düşünce anlayışın çok çok saçma ve hiç bir mantığa uymuyor. Konu çekiliş konusu olarak açılmış. Adam gelir beğenir bol şans yazar gider. Çekilişin mantığı bu zaten. Sana kimse sabaha kadar takip et 300 mesaj at dememis. Konu sahibi ayrıca bunu göz önünde bulundurup sana güzellik yapar o onun insiyatif de ama gelip burda kimseyi bu konuda yargilayamazsin. Senin sabaha kadar takip etmiş olman senin şansını arttırmaz. Adı üstünde çekiliş
Hakkımız
Emeklilik yaramadı bana, insana bi sakinlik bi dingillik geliyorHelal aslanım senden de bu beklenir eskiden olsa söver geçerdin sende bi yumuşama olmuş puajaj
Nerde yazıyor çekiliş kanka geri kalan düşüncelerin umrumda değil benim bildiğim kendime dogruDostum düşünce anlayışın çok çok saçma ve hiç bir mantığa uymuyor. Konu çekiliş konusu olarak açılmış. Adam gelir beğenir bol şans yazar gider. Çekilişin mantığı bu zaten. Sana kimse sabaha kadar takip et 300 mesaj at dememis. Konu sahibi ayrıca bunu göz önünde bulundurup sana güzellik yapar o onun insiyatif de ama gelip burda kimseyi bu konuda yargilayamazsin. Senin sabaha kadar takip etmiş olman senin şansını arttırmaz. Adı üstünde çekiliş
Boş yapma istersen haddini bil yoksa ben bildirim istersen işine gücüne bak hadiHakkımız
. TebriklerBol şans son maç Washington 110