- 11,059
- 3,020
- 113
Umarım kendi secer dost baya takip edildi çünkü halen bol şans yaziyorlar sonuçlanmış kupona çekiliş bu yüzden haksızlık olurÇekiliş yaparsa hakkımı helal etmiyorum
Umarım kendi secer dost baya takip edildi çünkü halen bol şans yaziyorlar sonuçlanmış kupona çekiliş bu yüzden haksızlık olurÇekiliş yaparsa hakkımı helal etmiyorum
Aynen hak edenler belliUmarım kendi secer dost baya takip edildi çünkü halen bol şans yaziyorlar sonuçlanmış kupona çekiliş bu yüzden haksızlık olur
Ne zaman4 kişiye 1000 demiş dost 8 kişi 500 verse takip edenlerden herkes mutlu olir
4 kişi bin yazmış4 kişiye 1000 demiş dost 8 kişi 500 verse takip edenlerden herkes mutlu olir
Kendi basliga öyle yazmış 8 kişi 500 alsa daha çok kişi alır onu dedimNe zaman
AynenKimin ihtiyacı varsa ona gitsin dicemde, herkesin ihtiyacı var mk
En doğru yorumKimin ihtiyacı varsa ona gitsin dicemde, herkesin ihtiyacı var mk
Yok ya 4.5 kişi takip ettik zatenKendi basliga öyle yazmış 8 kişi 500 alsa daha çok kişi alır onu dedim
Hepsine ihtiyacım var 🤣En doğru yorum
Evet doğru dilekler doğru katılımmlar,Hayırlı olsun
Dostum orada takip edenlerden demiyor gelirse 4x 1k diyor kupon sahibi bile yatıp uyumuş sen neden bu kadar kastın ki ? Adam ister takip edene verir ister çekiliş yapar4 kişiye 1000 demiş dost 8 kişi 500 verse takip edenlerden herkes mutlu olir
Orası öylede işte bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olurYok ya 4.5 kişi takip ettik zaten
Aynen vallaOrası öylede işte bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Gelirse 1 k alacaz nasil kupon dostOrası öylede işte bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ama takip edeninde bi emeği bi evrene enerji aktarımıda oluyo ya, bi tık daha çok hak ediyolar gibi, hani kupon tutturursun reels kaydıran arkadaşın var maçları canlı canlı paylaşıp heyecan yapan arkadaşın var, hangisine bi sakal atarsın?Dostum orada takip edenlerden demiyor gelirse 4x 1k diyor kupon sahibi bile yatıp uyumuş sen neden bu kadar kastın ki ? Adam ister takip edene verir ister çekiliş yapar
Aradığım yorum helalAma takip edeninde bi emeği bi evrene enerji aktarımıda oluyo ya, bi tık daha çok hak ediyolar gibi, hani kupon tutturursun reels kaydıran arkadaşın var maçları canlı canlı paylaşıp heyecan yapan arkadaşın var, hangisine bi sakal atarsın?
Tabikide ben birşey demiyorum da dostum yukarida hani hakkımı helal etmem vs gibi söylemler oldu o yüzden diyorumAma takip edeninde bi emeği bi evrene enerji aktarımıda oluyo ya, bi tık daha çok hak ediyolar gibi, hani kupon tutturursun reels kaydıran arkadaşın var maçları canlı canlı paylaşıp heyecan yapan arkadaşın var, hangisine bi sakal atarsın?