- 12,081
- 10,385
- 113
Özür dilersen affeder belkiHava alma yok direkt kapalı artık
Özür dilersen affeder belkiHava alma yok direkt kapalı artık
Muhattap olmuyorum attığın mesajlar belli hakaret, liste, küfürArkadaşım ben daha bişey dememisken sen raporladim seni demedin mi
TahirÖzür dilersen affeder belki
Adam etkinlik açmış gitmiş kural koymamış takip edenlere totem yapanlara felan dememiş. Yamyam modundasınız.@Ferdinyoo
Takip eden adamlar
@TheNightMare
@tahir1603
@berkays7
@canow1
@Marley
Bide arada yazan ben
Hay senin ben ebenin amina koyayım emi gotveren seni insan mısın sen aq amipi yazdıklarına bir bak ben insan gibi yaklaştıkça hayatta hiçbir varlığı olmayan embesilin yazdıklarına bak yazık lan sana vallahi çok yazık kına yok o koca gotuneMuhattap olmuyorum attığın mesajlar belli hakaret, liste, küfür
@Başkan ilgilenir. Küfürlere devam et
Komple yemesin3-5 gün hava alsın iyi gelir ona![]()
@Başkan Sabah ilgilenirsinizHay senin ben ebenin amina koyayım emi gotveren seni insan mısın sen aq amipi yazdıklarına bir bak ben insan gibi yaklaştıkça hayatta hiçbir varlığı olmayan embesilin yazdıklarına bak yazık lan sana vallahi çok yazık kına yok o koca gotune
Yedik artık gibi bu Marley yuzundenKomple yemesin
Yani şimdi gelip bunu yazan sen ne modundasin kankaAdam etkinlik açmış gitmiş kural koymamış takip edenlere totem yapanlara felan dememiş. Yamyam modundasınız.
Şimdi kesinleştiKomple yemesin
Olm çok edesim varda@Başkan Sabah ilgilenirsiniz
Etme o kdar küfür sendeYedik artık gibi bu Marley yuzunden
😃😃Şimdi kesinleşti
Sende geldin belki bizede düşer belki 1 k havadan modunda takılma sabah sabah beni de banlatma sizin gibileri biliyorum yol al işine gücüne bak küfür ettirme kendineAdam etkinlik açmış gitmiş kural koymamış takip edenlere totem yapanlara felan dememiş. Yamyam modundasınız.
Arkadasim 1000 lira para için yaptığın kalmadı yazik ben ban yiyebilirim sorun değil ama sen bu karakterle sokağa bile cikmaman lazım milleti gaza getir sonra öğretmenim@Başkan Sabah ilgilenirsiniz
Sus susOlm çok edesim varda
Tesekkurler ihtiyacımız olucakBolşanslar