- 10,186
- 3,388
- 113
Yok beya uyurum adam son maç totem yapıyordur bilerek yazmıyordur. Bende roll açınca bazen hız yazmıyorum en son dağıtımda yazıyorum belki öyle yapıyordurKonu sahibi uyudu muhtemelen
Yok beya uyurum adam son maç totem yapıyordur bilerek yazmıyordur. Bende roll açınca bazen hız yazmıyorum en son dağıtımda yazıyorum belki öyle yapıyordurKonu sahibi uyudu muhtemelen
Önce insan olup küfürü bırakıp özür dilemeyi bil. Her hareketin falso . Takılınca direk küfür mü ediyonGelin barisalim rapor falan
Ben de foruma bakmam da arada girerim. Maç sonunda gelebilir. Durumu iyiyse de kasa yaptıysa uyuması normalYok beya uyurum adam son maç totem yapıyordur bilerek yazmıyordur. Bende roll açınca bazen hız yazmıyorum en son dağıtımda yazıyorum belki öyle yapıyordur
Sanmıyorum gelecektir ben bu adamı sürekli görüyorum formdaEn başta ona vurgu yaptım zaten adam umursamıyor konuyu açıp gitmiş sizlerde yormayın kendinizi diye
Parası olunca herkesi tersliyor o para bekliyorsa konuda yumusaciik jelibon gibi oluyoÖnce insan olup küfürü bırakıp özür dilemeyi bil. Her hareketin falso . Takılınca direk küfür mü ediyon
Neyse adamın kuponu gelsinde uyuduysa bile uyanır önemli olan maçın gelmesiBen de foruma bakmam da arada girerim. Maç sonunda gelebilir. Durumu iyiyse de kasa yaptıysa uyuması normal
Tmm önce insan oldum sonra özür dilerim.zora gelince küfür ediyorum kelime dagarcigim zayıf cümleyi tamlamak için kullaniyorumÖnce insan olup küfürü bırakıp özür dilemeyi bil. Her hareketin falso . Takılınca direk küfür mü ediyon
Neyse bırakalım o zamanParası olunca herkesi tersliyor o para bekliyorsa konuda yumusaciik jelibon gibi oluyo
Bol şans bakalımNeyse bırakalım o zaman
Başladı maç