- 12,167
- 10,464
- 113
RaporladimHay aq olm ya ahahahhahahaha ne güldüm varya trolum ben yaşasın başkanımız hay aq ulan oy veren elimi önce sker sonra keserim neyin trolu
RaporladimHay aq olm ya ahahahhahahaha ne güldüm varya trolum ben yaşasın başkanımız hay aq ulan oy veren elimi önce sker sonra keserim neyin trolu
Gibi yazıyor orda ağzını bozma insan gibi yazHay aq olm ya ahahahhahahaha ne güldüm varya trolum ben yaşasın başkanımız hay aq ulan oy veren elimi önce sker sonra keserim neyin trolu
En çok etiket atana sankiMaçı en iyi takip edenemi veriliceksin fernan yoksa çekiliş filan?
Bir rapor da bendenRaporladim
Aaaaa amaRaporladim
Bol şanslarBol şans son maç Washington 110
Seni hala sevmiyorumAaaaa ama
Böyle inşallah maşallah Allah'ın izniyle falan insanın sevkini kırıyor. Bazen arkadaşlar diyor inşallah gelir kuponun aha diyorum kaybettik daha baştan.😁RTE nin trolleri gibi
Anlatamazsın yorulma
Ben de kullanmamaya çabalarım. Umarım deyip geçiyoruzBöyle inşallah maşallah Allah'ın izniyle falan insanın sevkini kırıyor. Bazen arkadaşlar diyor inşallah gelir kuponun aha diyorum kaybettik daha baştan.😁
Yaw kupon bu gelirse giderdeBöyle inşallah maşallah Allah'ın izniyle falan insanın sevkini kırıyor. Bazen arkadaşlar diyor inşallah gelir kuponun aha diyorum kaybettik daha baştan.😁
En iyi lok lok lok lok çuyada verilebilir, paranın sahibi bi kriterleri belirlesen müdürEn çok etiket atana sanki
Çekiliş açmamış baştan sona olan 4 kişi seçer dostumuzMaçı en iyi takip edenemi veriliceksin fernan yoksa çekiliş filan?
Bende umarım derim normal hayatta da kullanırım iyi dilek duası benim için o daBen de kullanmamaya çabalarım. Umarım deyip geçiyoruz
Ben takip edenim kanka takip edene ama sanirim konu başlığı onu gösteriyorEn iyi lok lok lok lok çuyada verilebilir, paranın sahibi bi kriterleri belirlesen müdür
En başta ona vurgu yaptım zaten adam umursamıyor konuyu açıp gitmiş sizlerde yormayın kendinizi diyeKonu sahibi uyudu muhtemelen
Kuponu son maça kalıpta uyuyabilen de ne bileyim? Bizden değildir🤔Konu sahibi uyudu muhtemelen