Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ferdinyoo | Günün Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Valla hepsi nasıl saldırıyor. Takip ettik nasıl olacak. Forumda kuruş faydası olmaya adam, bir tek rollingi,etkinliği olmayan adam haktan bahsediyor. Aç gözlü herifler hepsi sizin olsun doymayın
Marley adamdır. Hiç nasiplenemedim ama çok roll yaptığına denk geldim

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,145
1,220
113
Valla hepsi nasıl saldırıyor. Takip ettik nasıl olacak. Forumda kuruş faydası olmaya adam, bir tek rollingi,etkinliği olmayan adam haktan bahsediyor. Aç gözlü herifler hepsi sizin olsun doymayın
Öyle de deme kirve takip etmıs adamlar ama tabı haklısın bı kere almıssın işte yakasını bırak dimi😅

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Gelir ya hayatı burdan ibaret değil illa şimdi olmazsa gündüzz gelir yapcak bsey yok

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,145
1,220
113
Yapar dagıtım acelenız ne adam bi çeksin rahatlasın parasını yani

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
Marley adamdır. Hiç nasiplenemedim ama çok roll yaptığına denk geldim
Nasip değilmiş illa olur. Üç aydır biz de doğru dürüst açamıyoruz o ayrı. İlla böyle dönemler oluyo. İsimleri yazıyoruz ama aç gözlüsünden, kesesi bol olana hepsi aklımızda. Başka bir rolde listeciyken veya kendi rolümde bu dostları bulurum ben. Ters ters konuşan

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Yarın gündüze halleder beyler uyumuş olabilir

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Nasip değilmiş illa olur. Üç aydır biz de doğru dürüst açamıyoruz o ayrı. İlla böyle dönemler oluyo. İsimleri yazıyoruz ama aç gözlüsünden, kesesi bol olana hepsi aklımızda. Başka bir rolde listeciyken veya kendi rolümde bu dostları bulurum ben. Ters ters konuşan
MARLEY SEN Bİ EFSANESİN ❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...