- 3,937
- 2,911
- 113
Çekimle uğraşıyordur
Bende tam seni yoklucaktim dost para olsa rol takipte ne işimiz olur puahha@Erhan2121 rolcu ariyorsan buradayım kral![]()
Ama ne çekimi işte 🤔Çekimle uğraşıyordur
Valla kral atmasa nolcak aman 500 alcaz gitcwk etcek goy goy yaptık sabah sabah adamın canı sağolsun🤣Çekimle uğraşıyordur
Tam söyletememiş kanka ne yazmışsın okunmuyor🤣Semekki gece naaböız yokmuş yarın cuma sabah kaAnıcaz attıgı 500 le
Aa allah soyletti
Uykum geldi ekrana bakamıyorum ezbwre yazıyorumTam söyletememiş kanka ne yazmışsın okunmuyor🤣
Deportivo cali & fortenzala maçı ilk yarı 1.5 üst olursa 40 TL freebeti 500 TL yaparak büyük zafere imza atacağım belki olur bir şeylerBende tam seni yoklucaktim dost para olsa rol takipte ne işimiz olur puahha
Bunu şakası olmaz ama kupon geldi diye şükür namazı kılıyor olabılır mı yaniSiperleri terketmeyin ezan okundu asam namazda olabilir
Şaka yok yemin ederim sana levent abim var mahalleden viski hastası hergun içer ama 5 vakit namaz kılıyor yemın ederımBunu şakası olmaz ama kupon geldi diye şükür namazı kılıyor olabılır mı yani
Sarhoş adam namaza yaklaşmasın buyurmuş peygamber efendimiz kankaŞaka yok yemin ederim sana levent abim var mahalleden viski hastası hergun içer ama 5 vakit namaz kılıyor yemın ederım
Ins dostDeportivo cali & fortenzala maçı ilk yarı 1.5 üst olursa 40 TL freebeti 500 TL yaparak büyük zafere imza atacağım belki olur bir şeyler
Ben anlamam detaya girmem bak rahmi koç roportajında ne dıyor izledinmi eve gelirim bir cintonik içerim akşam namazımı kılarım dıyor adam şok olursunSarhoş adam namaza yaklaşmasın buyurmuş peygamber efendimiz kanka
O kimki onun hayatını bilim kanka banane ondan ne hali varsa görsünBen anlamam detaya girmem bak rahmi koç roportajında ne dıyor izledinmi eve gelirim bir cintonik içerim akşam namazımı kılarım dıyor adam şok olursun