Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçenin Forvetleri

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,641
9,588
113
ali koc durdugu surece fenerbahçe istediği futbolcuyu ıstedıgı tdyı getırsın yıne mayısta dökülür şampiyon Galatasaray olur bunu unutmayın

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,064
2,366
113
Aga bizim takimda forvetmi var bi taneadam gibi santrafor alamadik yıllardır abuk subuk yerlere Dünya para verdiler ya mert hakan kaptan bu takimda daha otesi yok
Aynen dogru söylüyorsun alvarezi hic beğenmedim orta sahada daha aziz fall var onu izlemedik orta sahada o nasıl oyuncu acaba merak ediyorum amrabat daha iyidir gitti fred artık iyi is yaparmıyor yusuf gitti

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,018
13,140
113
Aynen dogru söylüyorsun alvarezi hic beğenmedim orta sahada daha aziz fall var onu izlemedik orta sahada o nasıl oyuncu acaba merak ediyorum amrabat daha iyidir gitti fred artık iyi is yaparmıyor yusuf gitti
Ambarat topcu falan degil dost

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,641
9,588
113
Bu kadar emin konuşma erken daha
ben her zaman burdayım dostum galatasaray şampiyon olacak yine. fenerbahce hakem kiralasa yine olamaz cunku arada dağlar kadar kadro kalite farkı var galatasaray ligin cok ustunde kadroya sahip derbiler dısında hiçbir macı kaybetmez bu takım en fazla berabere kalır bırkaç kez o da belki

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,641
9,588
113
Ben en çok bu asensio dan umitliyim sessiz sakin geldi çok iyi topcu böyle sessiz sakin gelen topcular genelde iyi çıkıyor
yatmaya geldı avrupa futbolundan kendını soyutladı adam bızım lıgde maclar 50 dakıka premier ligde faul calmıyor hakemler, muhtemelen joker oyuncu olur krunic gibi bir etki bırakamadan gider

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,605
2,737
113
Fred manudaki gibi degil bu sene kötü dost ama Amrabat harbi yan sag sol pas topcusu
Ama ön libero zaten bu demek. İlerdeki oyuncular dikine oynarken pas hatası yaparsa telafisi var ama stoper ve ön liberolar temiz oynamak zorunda. O mevkide dikine paslar çok riskli

Rodri bile riskli gördüyse dikine pas yerine yana veya geriye oynamayı tercih ediyor. Paslarının büyük çoğunluğu yana veya geriye paslar zaten. Adam ön liberoların şahı

Son düzenleme: