Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe - Trabzonspor

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Fener yine şampiyon olamayacakta orası kesin ama bildiğim tek şey bu ligin tuzu biberi olan bi takım bu hale nasıl gelir şimdi o evladı ertuğrul doğan diye bi adam var akpli bir köpek olduğu için oturduğu koltuğa sevdalandı bırakmıyor tek sebebi bu

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
İçimden 4-1 geçiyor ama tam emin Ts gol atabilirmi.
Yok kank atamaz o sahada süper ligden 11 tane topçu var 22 tane yok 11i de fenerde bizimkiler ptt bizim akpnin köpeği para çalacak diye futbolcu almadı kulübe ben üyeyim biliyorum kartal projesi verildi o kadar para piyasada yok hala 50-100 bin euro'luk topçularla oynuyoruz.

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,335
12,592
113
Yok kank atamaz o sahada süper ligden 11 tane topçu var 22 tane yok 11i de fenerde bizimkiler ptt bizim akpnin köpeği para çalacak diye futbolcu almadı kulübe ben üyeyim biliyorum kartal projesi verildi o kadar para piyasada yok hala 50-100 bin euro'luk topçularla oynuyoruz.
Bu takımı bu hale dusurenlere yazıklar olsun

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Fener yine şampiyon olamayacakta orası kesin ama bildiğim tek şey bu ligin tuzu biberi olan bi takım bu hale nasıl gelir şimdi o evladı ertuğrul doğan diye bi adam var akpli bir köpek olduğu için oturduğu koltuğa sevdalandı bırakmıyor tek sebebi bu
Zaten olamaz ama ölene kadar Fenerbahçeliyim bunun vereceği mutluluk çok daha büyük

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Sağlık olsun