- 2,802
- 1,811
- 113
Bu maçtan önce kasam eridi yüklü girerdim yoksa maalesef sıfırlandım 😶Abi kasa kaç inşallah kg yüklü girdin sevinirim senin adına
Bu maçtan önce kasam eridi yüklü girerdim yoksa maalesef sıfırlandım 😶Abi kasa kaç inşallah kg yüklü girdin sevinirim senin adına
Sağlık olsun abiBu maçtan önce kasam eridi yüklü girerdim yoksa maalesef sıfırlandım 😶
Skoru mac bitince vericem, takipte kalin dostlar.Fener alir, banko.![]()
Sago adamsın beton yetmezSkoru mac bitince vericem, takipte kalin dostlar.![]()
İçimden 4-1 geçiyor ama tam emin Ts gol atabilirmi.Sago adamsın beton yetmez
Daha nereye atacak Trabzon yemesindeİçimden 4-1 geçiyor ama tam emin Ts gol atabilirmi.
Yok kank atamaz o sahada süper ligden 11 tane topçu var 22 tane yok 11i de fenerde bizimkiler ptt bizim akpnin köpeği para çalacak diye futbolcu almadı kulübe ben üyeyim biliyorum kartal projesi verildi o kadar para piyasada yok hala 50-100 bin euro'luk topçularla oynuyoruz.İçimden 4-1 geçiyor ama tam emin Ts gol atabilirmi.
Bu takımı bu hale dusurenlere yazıklar olsunYok kank atamaz o sahada süper ligden 11 tane topçu var 22 tane yok 11i de fenerde bizimkiler ptt bizim akpnin köpeği para çalacak diye futbolcu almadı kulübe ben üyeyim biliyorum kartal projesi verildi o kadar para piyasada yok hala 50-100 bin euro'luk topçularla oynuyoruz.
Zaten olamaz ama ölene kadar Fenerbahçeliyim bunun vereceği mutluluk çok daha büyükFener yine şampiyon olamayacakta orası kesin ama bildiğim tek şey bu ligin tuzu biberi olan bi takım bu hale nasıl gelir şimdi o evladı ertuğrul doğan diye bi adam var akpli bir köpek olduğu için oturduğu koltuğa sevdalandı bırakmıyor tek sebebi bu
He1.4 maç sonu
Hangi takımıBu takımı bu hale dusurenlere yazıklar olsun
Sağlık olsunYok kank atamaz o sahada süper ligden 11 tane topçu var 22 tane yok 11i de fenerde bizimkiler ptt bizim akpnin köpeği para çalacak diye futbolcu almadı kulübe ben üyeyim biliyorum kartal projesi verildi o kadar para piyasada yok hala 50-100 bin euro'luk topçularla oynuyoruz.
FeneriHangi takımı
Hadi 4 1 tarih seni haklı çıkardı zatenİçimden 4-1 geçiyor ama tam emin Ts gol atabilirmi.
DoğruFeneri